ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η πιο δροσερή θεραπεία για τέλειο σώμα

30 Ιουλίου 2020, 10:00

images

Εάν το βάρος σας είναι ιδανικό όμως υπάρχουν σημεία πάνω σας που δεν είναι σε αρμονία με τη συνολική σας εικόνα και κυρίως δεν ανταποκρίνονται σε διατροφή και γυμναστική, τότε  καλό είναι να εξετάσετε την επιλογή της κρυολιπόλυσης - CoolSculpting. Με αυτή τη μη επεμβατική μέθοδο σμίλευσης σώματος, να ξέρετε ότι μπορείτε να σβήσετε τις ατέλειες. 

Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα γίνονται σταδιακά εμφανή, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε τη θεραπεία τώρα.

Η υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή μαζί με την γυμναστική είναι σημαντικές τόσο για την απώλεια βάρους όσο και για την καλύτερη υγεία.

Τα λιπώδη κύτταρα αναπτύσσονται και συρρικνώνονται ανταποκρινόμενα στη διατροφή ενός ατόμου και στην σωματική άσκηση. Όταν βάζουμε βάρος, τα λιπώδη κύτταρα αναπτύσσονται περισσότερο, ενώ η απώλεια βάρους έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση αυτών. Η απώλεια βάρους δεν σημαίνει ότι απομακρύνονται από το σώμα. Ακόμη και με έντονη προπόνηση και συντηρητική διατροφή, είναι αδύνατο να εξαλειφθούν τα συσσωρευμένα λιποκύτταρα, χωρίς κάποια μορφή ιατρικής παρέμβασης. Για όσους επιθυμούν να εξαλείψουν το επίμονο τοπικό λίπος και να σμιλεύσουν σώμα τους, τη λύση την προσφέρει η κρυοπιπόληση.

Η αναίμακτη λιποαναρόφηση

Στην περίπτωση που θέλουμε να αποφύγουμε την χειρουργική επέμβαση για να απομακρύνουμε τα «ανεπιθύμητα» λιποκύτταρα, μπορούμε να επιλέξουμε τη μέθοδο CoolSculpting, την αυθεντική μέθοδο που βασίζεται στην τεχνολογία της κρυολιπόλυσης.

Η λειτουργία της βασίζεται στην χρήση ελεγχόμενου ψύχους, που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν εξαιτίας της έκθεσης τοπικά σε χαμηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν σταδιακά από τον οργανισμό, με φυσιολογικό, βιολογικό τρόπο και μόνιμα.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

1.Απλώνουμε στα σημεία που επιθυμούμε να γίνει η θεραπεία ένα ειδικό gel, το οποίο καλύπτεται με μια ειδική μεμβράνη.

2.Έπειτα εφαρμόζουμε την ειδική κεφαλή, πάνω στην προστατευτική μεμβράνη.

3. Ψύχουμε την περιοχή για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, από 45 λεπτά μέχρι 1 ώρα (ανά περιοχή).

4.Αφαιρούμε την κεφαλή και κάνουμε απαλό μασάζ στην περιοχή.

5.Ο ασθενής επιστρέφει αμέσως μετά τη θεραπεία στις δραστηριότητές του και αναμένει τα αποτελέσματα.

Μόνο το Coolsculpting διαθέτει την κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect  που εξασφαλίζει τα πιο ασφαλή και θεαματικά αποτελέσματα. Εφαρμόζεται στα πλαϊνά της μέσης, την περιοχή της κοιλιάς, το εσωτερικό και το εξωτερικό των μηρών. Η αίσθηση που έχει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αυτή του κρύου στην περιοχή εφαρμογής. Μετά από τη θεραπεία, το σώμα επεξεργάζεται και εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα λίπους. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά τρεις εβδομάδες περίπου μετά την εφαρμογή.

*Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τον κ. Απόστολο Γαϊτάνη, πλαστικό χειρουργό www.agaitanis.gr


Σχετικά Άρθρα