ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η πιο αποτελεσματική μάσκα καθαρισμού για λιπαρά δέρματα

14 Ιανουαρίου 2022, 16:00

images

Μια μάσκα ομορφιάς, ειδική στον καθαρισμό και τη σύσφιξη των πόρων του δέρματος, βοηθά τις γυναίκες επί εκατοντάδες χρόνια να διατηρούν το πρόσωπό τους λαμπερό... Σήμερα υπάρχει ως προϊόν σε πολλές εταιρίες, με φυτικά ή χημικά καλλυντικά, και την εμπιστεύονται τόσο αισθητικοί όσο και γυναίκες χωρίς ειδική εκπαίδευση που την εφαρμόζουν μόνες στο σπίτι. Ο λόγος για τις μάσκες καθαρισμού από άργιλο!

Η πράσινη άργιλος καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει ρύπους, περίσσεια σμήγματος και λιπαρότητας, συσφίγγει τους πόρους και αποτρέπει τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων. Η χρήση της από μία φορά την εβδομάδα (για πολύ λιπαρά, νεανικά δέρματα) ως μία φορά το μήνα για πιο ώριμα και μεικτά, είναι μια κίνηση που δεν μετάνιωσε καμία γυναίκα.

Η χρήση της είναι απλή. Την απλώνετε παντού στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια, την αφήνετε να στεγνώσει καλά μέχρι να αρχίσει να σάς "τραβάει" το δέρμα και στη συνέχεια την αφαιρείται με ένα μαλακό σφουγγαράκι προσώπου που βρέχετε με νερό. Στη συνέχεια, απλώνεται μια ενυδατική κρέμα.

Σχετικά Άρθρα