ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η νέα θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ

12 Νοεμβρίου 2019, 14:10

images

Έχουμε σχεδόν αμέτρητες εταιρείες υαλουρονικού οξέος που έχουν παρόμοιες ιδιότητες με κάποια να είναι καλύτερα από κάποια άλλα. Το υαλουρονικό  οξύ είναι ένα ενέσιμο τζελ με το οποίο μπορούμε να αποκαθιστούμε τον όγκο που έχει χαθεί με τα χρόνια σε διάφορα σημεία του προσώπου. Σήμερα όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας έχουμε τη δημιουργία ενός τελείως νέου υαλουρονικού οξέος με διαφορετικές ιδιότητες που υπόκειται σε μια τελείως διαφορετική κατηγορία από αυτή των προηγούμενων, το Profhilo! 

Πρόκειται για ένα μείγμα ελεύθερου υαλουρονικού οξέος που δεν υπόκειται σε χημική επεξεργασία, που μετά την έγχυση του διεγείρει τα κύτταρα προκαλώντας ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος, χωρίς να προσδίδει όγκο στο πρόσωπο. 

Πρόκειται δηλαδή για ένα προϊόν που φρεσκάρει και αναζωογονεί το πρόσωπο με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Είναι παρόμοιο χημικά με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, όμως μικρές διαφορές του προσδίδουν τελείως διαφορετικές ιδιότητες! Έτσι το προϊόν αυτό, που είναι μοναδικό, δημιουργεί μια νέα κατηγορία υαλουρονικών οξέων, που στοχεύουν στην ανάπλαση του προσώπου με φυσικό αποτέλεσμα. Δηλαδή μπορούμε να το φανταστούμε σαν μία πολύ ισχυρή εναίσιμη καλλυντική και αντιγηραντική θεραπεία.

Μετά την έγχυση του υαλουρονικού οξέος, αυτό αποδεσμεύεται σταδιακά στους γύρω ιστούς, κατά τη διάρκεια ενός μηνός, και διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αυξημένη λάμψη του δέρματος, ελαστικότητα, σφριγηλότητα, μείωση των επιφανειακών ρυτίδων, και ελαφριά σύσφιξη του δέρματος. Άρα είναι μία ιδανική θεραπεία για σχετικά μικρής και μέσης ηλικίας, με ξηρό, ταλαιπωρημένο, θολό, με ελαφριά χαλάρωση δέρμα, που θέλουν να το  συνεφέρουν – αναζωογονήσουν.

Η θεραπεία Profhilo γίνεται για την αναζωογόνηση του προσώπου αλλά και του λαιμού, η του ντεκολτέ, του μετώπου, αλλά ακόμα και των χεριών.

Τα αποτελέσματα φαίνονται σταδιακά ξεκινώντας λίγες μέρες μετά τη θεραπεία μέχρι και ένα μήνα μετά. Ιδανικά για την ενίσχυση του αποτελέσματος συνίσταται επανάληψη της θεραπείας τρεις με έξι εβδομάδες μετά την πρώτη θεραπεία.

Η θεραπεία γίνεται με πέντε τσιμπήματα στην κάθε πλευρά του προσώπου, κάτι που την καθιστά ανώδυνη, εξαιρετικά γρήγορη και χωρίς επιπλοκές. Για μέγιστα αποτελέσματα η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί τέσσερις με έξι εβδομάδες μετά την πρώτη φορά και έπειτα το αποτέλεσμα να συντηρηθεί με μία θεραπεία το χρόνο.

Ο γιατρός Μάρκος Χατζηπιέρας- Hatzipieras Plastic Surgery είναι εκπαιδευμένος και επισήμως πιστοποιημένος στην εξειδικευμένη εφαρμογή αυτής της θεραπείας.


Σχετικά Άρθρα