ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τα μυστικά της για την περιποίηση μαλλιών

08 Μαΐου 2022, 09:00

images

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις διασημότερες και πλέον αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της. Η ίδια φροντίζει να κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με το στυλ της, το καλλίγραμμο σώμα της αλλά και τα υπέροχα μαλλιά της. Μάλιστα, η ηθοποιός πρόσφατα πήρε την απόφαση να λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών, τη LolaVie. Η αμερικανική Vogue μίλησε μαζί της και έμαθε τα πάντα για τη νέα εταιρεία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο η Aniston φροντίζει τα μαλλιά της.

-Τι σας ενέπνευσε να δημιουργήσετε τη LolaVie;

-Η LolaVie, ή τουλάχιστον η ιδέα μιας μάρκας περιποίησης μαλλιών, βρισκόταν σε ανάπτυξη για σχεδόν πέντε χρόνια. Εμπνεύστηκα να δημιουργήσω προϊόντα που προάγουν τα υγιή μαλλιά και είναι πολυλειτουργικά … αλλά δεν θα βλάψουν τα μαλλιά. Ενώ δούλευα με μια άλλη επωνυμία πριν από χρόνια, είχα την τάση να πηγαίνω στα παρασκήνια και να δημιουργώ προϊόντα, επιλέγοντας συστατικά και δημιουργώντας συνθέσεις, καθώς και να ασχολούμαι με το μάρκετινγκ που τα συνοδεύει. Απλώς μου άρεσε η διαδικασία και ήθελα να το κάνω με πολύ πιο ουσιαστικό τρόπο ως ιδρύτρια επωνυμίας.

-Μπορείτε να μάς πείτε λίγα λόγια για το χαρακτήρα της μάρκας;

-Στη LolaVie έχουμε αποστολή να δημιουργήσουμε προϊόντα που λύνουν πραγματικά προβλήματα μαλλιών. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν συστατικά φυσικής προέλευσης, υψηλής απόδοσης. Μου αρέσει να το σκέφτομαι ως το σημείο τομής της Επιστήμης και της Φύσης. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι πολυλειτουργικά. Πιστεύουμε σε καθαρές φόρμουλες που είναι vegan, χωρίς σκληρότητα προς τα ζώα και πιο βιώσιμες. Τα προϊόντα μας έχουν διαμορφωθεί με ουσία μπαμπού αντί για νερό, για να διατηρήσουμε τον πιο πολύτιμο πόρο μας εδώ στη Γη.

-Μπορείτε να μάς πείτε λίγα λόγια για την προσωπική σας ρουτίνα μαλλιών;

-Εξαρτάται πραγματικά από το πρόγραμμά μου και από το αν κάνω γυρίσματα ή όχι, αλλά η ρουτίνα των μαλλιών μου είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή. Λούζομαι και περιποιούμαι, απλώνω το Glossing Detangler και χτενίζω, βάζω τα μαλλιά μου πίσω σε μια πετσέτα για 10 λεπτά, εφαρμόζω λίγο από το Perfecting Leave-In και μετά είτε το στεγνώνω με το πιστολάκι είτε το αφήνω να στεγνώσει φυσικά.

-Ποιες είναι οι κορυφαίες συμβουλές styling και περιποίησης μαλλιών που έχετε μάθει από έναν επαγγελματία;

-Το μεγαλύτερο πράγμα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια από τους στυλίστες μου είναι να προστατεύω! Υποβάλλουμε τα μαλλιά μας σε τόση ζημιά – το βάψιμο των μαλλιών μας, οι πρέσες, τα σίδερα για μπούκλες, όλα με τον καιρό  έχουν έναν αντίκτυπο. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε προϊόντα που τα προστατεύουν σε κάθε βήμα.


Σχετικά Άρθρα