ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Fillers υαλουρονικού και αυτοπεποίθηση στα ύψη

25 Δεκεμβρίου 2020, 09:00

images

Σε ρεβεγιόν μπορεί να μην πάμε φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε το σώμα, το πρόσωπο και την ψυχολογία μας να χαλάσουν... Μπορούμε και πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα χωρίς η ομορφιά να εξαιρείται!

Το υαλουρονικό οξύ, είναι φιλικό προς το ανθρώπινο δέρμα, καθώς είναι φυσιολογικό συστατικό του οργανισμού μας και δεν προκαλεί αλλεργίες. Χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή με στόχο να καλύψει τα κενά που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπό μας.

Ας δούμε πώς:

-Γεμίζει επιφανειακές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο (ρινοπαρειακές και ρινοχειλικές).

-Δίνει όγκο στα χείλη.

-Ενισχύει τον όγκο στα ζυγωματικά.

-Γεμίζει τα βαθουλωμένα μάγουλα.

-Ενισχύει το κάτω περίγραμμα του προσώπου, το πηγούνι και την κάτω γνάθο.

-Ενυδατώνει πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, με την μέθοδο της ενέσιμης μεσοθεραπείας.

Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι απόλυτα φυσικό και δημιουργεί μία αρμονία στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το υαλουρονικό υποχωρεί σταδιακά μετά από 6 έως 12 μήνες, μπορούμε όμως να επαναλάβουμε την εφαρμογή.

Η αλλαγή εξάλλου είναι άμεσα ορατή. Υπάρχει πιθανότητα να παρατηρήσουμε στην περιοχή της έγχυσης ήπιο πρήξιμο ή κοκκινίλα για 2-3 μέρες, κάτι το οποίο όμως δεν χρειάζεται να μας ανησυχήσει, καθώς θα υποχωρήσει σύντομα. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι όλες οι θεραπείες με ενέσιμα να πραγματοποιούνται 7-10 ημέρες πριν από κάποια επίσημη εμφάνιση.

Την θεραπεία μπορούν να την επιλέξουν γυναίκες και άντρες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες, που έχουν μια πολύ μικρή και λεπτή βελόνα. Έτσι τα συστατικά εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, μετά το πέρας των 6-12 μηνών, παραμένει ένα ποσοστό βελτίωσης στα σημεία όπου έγιναν οι εγχύσεις, γεγονός που οφείλεται στην παραγωγή κολλαγόνου και στη βελτίωση της όψης του δέρματος.

* Με συμβουλές από τον πλαστικό χειρουργό, Αποστόλη Γαϊτάνη.



Σχετικά Άρθρα