ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Έρχεται χάπι για να μένουμε πάντα όμορφοι

16 Νοεμβρίου 2019, 07:00

images

Η αντιγήρανση σύντομα θα μετατραπεί από ένα αόριστο σύνολο διαδικασιών και συνηθειών, σε συγκεκριμένη θεραπεία που θα την παίρνουμε κάθε πρωί σε μορφή χαπιού.

Αυτό ισχυρίζεται ο ακαδημαϊκός Βλαντίμιρ Σκουλάτσεφ που είναι επίτιμος πρόεδρος της Ρωσικής Εταιρείας Βιοχημείας και πρόεδρος της Βιοενεργειακής Ένωσης της Ρωσίας.

Όπως εξήγησε σε ενημέρωση δημοσιογράφων, " αποπειραθήκαμε να επιβραδύνουμε και να σταματήσουμε την γήρανση. Έχουμε ήδη βρει το φάρμακο και ξεκινήσαμε από τις γεροντικές ασθένειες των ματιών και αυτό το φάρμακο πωλείται αυτή τη στιγμή στα φαρμακεία. Τώρα, παρασκευάσαμε ένα φάρμακο το οποίο θεραπεύει τα εγκαύματα και τις ανοιχτές πληγές , και η αλοιφή αυτή ήδη πωλείται στη Ρωσία. Και τρίτον, αυτό που κάναμε είναι ότι αρχίσαμε τις κλινικές δοκιμές ενός φαρμάκου για την γήρανση, πρόκειται για μια συστημική θεραπεία , μια προσπάθεια να θρέψουμε τον οργανισμό με αντιοξειδωτικό".

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας κι άλλα σημαντικά ο Ρώσος ακαδημαϊκός: «Νομίζω ότι στην Ρωσία στα προσεχή 2-3 χρόνια θα εμφανισθεί παρασκεύασμα για την θεραπεία συνολικά της γήρανσης».

Ο ακαδημαϊκός Σκουλάτσεφ είναι ειδικός στον τομέα της βιοχημείας, έχει κάνει δεκάδες επιστημονικές δημοσιεύσεις με θέμα την ενέργεια του κυττάρου, και θεωρείται ένας από τους ιδρυτές της βιοενέργειας που συνιστά μια νέα κατεύθυνση στους τομείς της βιοχημείας, βιοφυσικής και φυσιολογίας. 

Τις τελευταίες δεκαετίες ο Σκουλάτσεφ ασχολήθηκε με την μελέτη της θεωρίας γήρανσης του οργανισμού, ως βιολογικού προγράμματος και ως αναζήτηση τρόπων επιβράδυνσης της. Το 2003, δημιούργησε το πρόγραμμα διεπιστημονικής και βιοατρικής συνεργασίας με την επωνυμία «Πρακτική εφαρμογή των ιόντων Σκουλάτσεφ» στο οποίο συμμετέχουν 300 ξένοι και Ρώσοι επιστήμονες.



Σχετικά Άρθρα