ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επτά χριστουγεννιάτικες συμβουλές ομορφιάς

23 Δεκεμβρίου 2021, 10:00

images

Οι γιορτές των Χριστουγέννων συνεπάγονται επισκέψεις, πάρτι, οικογενειακά τραπέζια και εξόδους. Σε όλα αυτά, θέλουμε να φαινόμαστε ακόμη πιο όμορφες, ξεφεύγοντας λίγο από το καθημερινό μας στυλ.

1. Βαφτείτε ειδικά για πάρτι. Βάλτε πρώτα τη σκιά ματιών και στη συνέχεια να εφαρμόστε το foundation σας ή όποιο άλλο μακιγιάζ θέλετε να φορέσετε.

2. Προτιμήστε τα απλά χτενίσματα. Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος με τόσο άγχος και τόσες υποχρεώσεις,  που ενδέχεται  να είναι δύσκολο να βρείτε την ενέργεια να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας και το ποιο χτένισμα θα επιλέξετε. Ωστόσο, μία από τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς είναι τα απλά χτενίσματα. Εάν θέλετε να βάλετε τα μαλλιά σας ψηλά, δοκιμάστε να στρίψετε με ένα τσιμπιδάκι  ένα τμήμα από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας. Μόλις στρίψετε το τσιμπιδάκι στη θέση του στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας., επαναλάβετε κι από την άλλη πλευρά. Στη συνέχεια, πάρτε τα υπόλοιπα μαλλιά σας και δέστε έναν  ατημέλητο κότσο. Αυτή η εμφάνιση είναι κομψή, απλή και κυρίως γρήγορη.

3. Λαμπερά χείλη. Τι πιο χριστουγεννιάτικο υπάρχει από το γκλίτερ;  Κάντε ένα περίγραμμα στα χείλη σας με ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι χειλιών και προσθέστε foundation στις γωνίες του στόματός σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα κρεμώδες κραγιόν χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για τα χείλη πριν χρησιμοποιήσετε ένα επίπεδο πινέλο για να προσθέσετε γκλίτερ. Μπορείτε να τελειώσετε με γυαλάδα. Για να λάμψετε ακόμα περισσότερο τα χείλη σας, προσθέστε λίγο lip gloss. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου, εάν σκέφτεστε να έχετε αστραφτερά χείλη για τα Χριστούγεννα, είναι ότι το ποτό, το φαγητό και το φιλί μπορεί να καταστρέψουν το μακιγιάζ σας.

4. Αποφύγετε το αλκοόλ. Το αλκοόλ σάς αφυδατώνει και μπορεί να αφήσει το δέρμα σας ξηρό, γκρίζο και θαμπό και μία ενυδατική κρέμα δεν μπορεί να το καταπολεμήσει αυτό. Προκειμένου να είστε σίγουρες ότι το δέρμα σας λάμπει παρά την κατανάλωση αλκοόλ, προτιμήστε κάποιο γαλάκτωμα καθαρισμού με υαλουρονικό οξύ ή άλφα-υδροξυοξέα, καθώς αυτό το φυσικό οξύ βοηθά στην καταστροφή των νεκρών κυττάρων, τη σύσφιξη και την ενυδάτωση του δέρματος.

5. Καταπολεμήστε τους μαύρους κύκλους. Κάντε στον εαυτό σας ένα μικρό μασάζ για να απαλλαγείτε από τα πρησμένα μάτια. Επίσης, να είστε προσεκτικές σχετικά με το πού απλώνετε το ρουζ σας καθώς αν το απλώσετε πολύ ψηλά μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κουρασμένες.

6. Επίπεδο Στομάχι. Μοιάζει με άπιαστο όνειρο, μπορεί όμως να γίνει πραγματικότητα! Δοκιμάστε να πάρετε κάψουλες μέντας ή χυμό αλόης βέρα. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα πράγματα που περιέχουν λευκή ζάχαρη ή προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση όπως το τυρί και το αλκοόλ, που προκαλούν φούσκωμα.

7. Φροντίστε να περάσετε υπέροχα! Τι πιο αναζωογονητικό από το να απολαύσετε τον εαυτό σας και να περάσετε χρόνο με άτομα που αγαπάτε;


Σχετικά Άρθρα