ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

"Επίθεση" στο τοπικό πάχος με τα σωστά "όπλα"

23 Ιουλίου 2020, 10:00

images

Η επίτευξη ενός στόχου θέλει μεθοδευμένες κινήσεις. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μία καλλίγραμμη σιλουέτα και σας απασχολούν κάποια περιττά κιλά τότε η πρωτεϊνική δίαιτα DietTube σίγουρα θα σας βοηθήσει. Έπειτα αν δείτε ότι παρότι φτάσατε στο ιδανικό σας βάρος, υπάρχουν σημεία όπου το τοπικό πάχος είναι ανθεκτικό στη δίαιτα, τότε η κρυολιπόλυση μπορεί να σας λύσει το πρόβλημα και μάλιστα μόνιμα.

Πρωτεϊνική Δίαιτα DietTube - Άμεση απώλεια βάρους

Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, η πρωτεϊνική δίαιτα DietTube είναι μια ιατρική θεραπευτική αγωγή που προβλέπει απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε καθαρό λίπος, χωρίς να μειωθεί η μυική μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση. 

Έτσι, το βάρος που χάνουμε συνίσταται σε περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα. Η διάρκειά της είναι 2 εβδομάδες συν 1 εβδομάδα συντήρησης. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνουμε έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής, ενώ κατά την τρίτη γίνεται σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα. Η δίαιτα μπορεί να επαναληφθεί από την αρχή, όσες φορές χρειάζεται για να πετύχουμε το στόχο μας.

Μερικά στοιχεία για τη μέθοδο:

•Ιδανική μέθοδος για όποιον θέλει να χάσει γρήγορα και εύκολα βάρος, αλλά και να το διατηρήσει στη συνέχεια ακολουθώντας έναν σωστό τρόπο διατροφής.

•Τα γεύματα είναι απλά. Η διατροφή αποτελείται από ψητά, βραστά, ωμά λαχανικά με κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι για μεσημέρι και βραστά ή ωμά λαχανικά το βράδυ. Την Τρίτη εβδομάδα προσθέτουμε όσπρια και φρούτα.

•Τα δύο ενδιάμεσα γεύματα, για τις δύο πρώτες εβδομάδες, περιλαμβάνουν γιαούρτι έως 2% λιπαρά αναμεμιγμένο με το συμπλήρωμα DietTube. Η σκόνη DietTube ενισχύει τις καύσεις και το μεταβολισμό μας και μας κρατάει χορτάτους και με ενέργεια για το επόμενο δίωρο με τρίωρο. Επίσης συμπληρώνει την απαραίτητη συνιστώμενη ποσότητα σε πρωτεϊνη ώστε να φτάσουμε σε κέτωση και να καίμε αποκλειστικά λίπος.

•Καίμε λίπος, οπότε θα δούμε μεγάλη διαφορά στο σώμα μας.

•Σύντομο πρόγραμμα διατροφής, τριών εβδομάδων, χωρίς αίσθηση εξάντλησης και πείνας.

Κρυολιπόλυση - επίθεση στο σημεία όταν το λίπος επιμένει

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής, με την οποία μπορούμε να απαλλαγούμε από το επίμονο τοπικό πάχος ανώδυνα, αποτελεσματικά, με απόλυτη ασφάλεια και με μία συνεδρία. Στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας το δέρμα και τους γύρω ιστούς ανεπηρέαστους. Η λειτουργία της μεθόδου βασίζεται στην χρήση του ψύχους, σε ελεγχόμενη διαδικασία (Freeze Detect), μέσω ειδικής κεφαλής που εφαρμόζεται στα σημεία όπου χρειάζεται. Το ψύχος αναγκάζει τα λιποκύτταρα να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, με φυσιολογικά. Ένα πρώτο αποτέλεσμα γίνεται εμφανές 3 εβδομάδες μετά την εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 3 μήνες μετά.

Αναλυτικά:

•Το σύστημα Coolsculpting είναι το αυθεντικό που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης.

•Μία συνεδρία αρκεί.

•Μόνιμα αποτελέσματα.

•Η θεραπεία είναι άνετη και γρήγορη, με διάρκεια από 45 λεπτά  έως και 2 ώρες περίπου, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας.

•Γίνεται μόνο σε επιλεγμένους ιατρικούς χώρους.

www.agaitanis.gr



Σχετικά Άρθρα