ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Διάσημοι και πλούσιοι δεν ξέφυγαν από τον Covid-19

26 Μαρτίου 2020, 13:00

images

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μονάρχες, celebrities και αθλητές γνωστοί για την καλή διατροφή και την προσεκτική ζωή που κάνουν, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν του ιού που καταδυναστεύει τις μέρες μας... Απόδειξη ότι καμία βιταμίνη, καμία άσκηση και κανένα ... υγιεινιστικό κόλπο δεν μπορεί να μας σώσει αν κυκλοφορούμε και έρθουμε σε επαφή με κρούσμα.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος, διάδοχος του βρετανικού θρόνου ανακοινώθηκε χθες ότι είναι θετικός στον Covid-19 με τον εκπρόσωπό του, να εξηγεί ότι τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια και παραμένει στην οικεία του. Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα η ανακοίνωση για τον πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτο, ο οποίος λέγεται ότι κόλλησε τον κορωνοϊό στην ίδια εκδήλωση με τον Κάρολο.

Ο Οrlando Bloom, ο οποίος πρόκειται να αποκτήσει παιδί με την αρραβωνιαστικιά του Katy Perry είναι κρούσμα του covid-19 . Το ίδιο και ο γνωστός ηθοποιός Tom Hanks, και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Rita Wilson. 

Ομοίως, θετική στον κορωνοϊό ήταν και η σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά, Justin Trudeau, η οποία είχε ήπια συμπτώματα. 

Ο Rudy Gobert, Γάλλος σταρ του NBA διαγνώστηκε με τον ιό και εξαιτίας -και- αυτού, το NBA ανακοίνωσε την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος,

Ο Mikel Arteta, Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής της Arsenal, βρέθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό. . Το ίδιο και ο αμυντικός της Γιουβέντους, Daniele Rugani.

Στον χώρο της πολιτικής, θετική στον COVID-19 βρέθηκε η υπουργός Ισότητας της Ισπανίας και σύζυγος του Πάμπλο Ιγκλέσιας, Ιρένε Μοντέρο. Ενώ στη Γαλλία θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Φρανκ Ριστέρ.

Στην Ελλάδα πέθανε την Τρίτη εξαιτίας του covid-19 o Μιχάλης Τσουκιάς που ήταν, μεταξύ άλλων, αρχηγός 3 Ελληνικών ορειβατικών αποστολών στα Ιμαλάια. Έζησε όλη του την ζωή με μέτρο, ασκούμενος και τρώγοντας σωστά αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον μεγάλο εχθρό... Προσοχή λοιπόν σε όλους!

Σχετικά Άρθρα