ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ακόμα και σταρ του Χόλιγουντ λένε "όχι" στις υπερβολές

08 Νοεμβρίου 2019, 10:15

images

«Στα 20 μου δεν είχα ιδέα πόσο σημαντικό είναι να φροντίζεις την επιδερμίδα και το σώμα σου. Δεν έκανα τίποτα γι’ αυτό. Το άφηνα απλώς να κάνει την δουλειά μόνο του. Μεγαλώνοντας, βεβαίως, κατάλαβα την αξία του να φροντίζεις τον εαυτό σου!» είχε πει σε συνέντευξή της στην Telegraph η γνωστή ηθοποιός Κέϊτ Χάτσον. 

Και δίνοντας λίγο καιρό αργότερα συνέντευξη στο περιοδικό In Style στις ΗΠΑ αποκάλυψε τι κάνει για να διατηρεί την ομορφιά της: «Όσο μεγάλωνα, ανακάλυπτα πόση διαφορά έκανε να πλένω το πρόσωπό μου κάθε βράδυ και να βάζω τονωτική λοσιόν. Το πρωί απλώς αφαιρώ με νερό και βάζω ενυδατική και αντηλιακή». Όσο για την ενυδατική που χρησιμοποιεί, η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι μια συγκεκριμένη εδώ και πολλά χρόνια: «Είμαι πιστή fan αυτής της κρέμας από τότε που ήμουν 19 και η μαμά μου, μου την έκανε πρώτη φορά δώρο για τα Χριστούγεννα!».

H 40χρονη σήμερα σταρ του Χόλυγουντ, κόρη της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Γκόλντι Χον και του ηθοποιού, κωμικού και μουσικού Μπιλ Χάντσον, είναι ένα κορίτσι που γεννήθηκε μέσα στα φώτα της δημοσιότητας αλλά κατάφερε να γίνει μια ισορροπημένη, απλή και καταδεκτική κοπέλα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ. 

Μεταξύ αυτών που κάνει και εκπλήσσει τους θαυμαστές της, είναι ότι κυκλοφορεί συχνά στο δρόμο χωρίς μακιγιάζ, χαμογελάει πολύ και δεν κάνει υπερβολές ούτε στην υγιεινή ζωή ούτε σε καταχρήσεις.

Όπως υποστηρίζει, πρέπει να προσέχουμε με απλούς τρόπους τον εαυτό μας, να τρώμε υγιεινά, να γυμναζόμαστε, να φροντίζουμε την ομορφιά μας αλλά χωρίς το άγχος του χρόνου που περνάει. Είναι υπέρ ενός Botox αλλά "ως εκεί", όπως λέει. 

Και δεν είναι λίγο,ι ακόμα και δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί, που υποστηρίζουν ότι αν θέλουμε να "ξεγελάσουμε τον χρόνο", αρκεί να κάνουμε καλή ζωή και να συντηρούμε με μικρές παρεμβάσεις την ομορφιά μας χωρίς να προσπαθούμε στα 50 να δείξουμε 20 ετών. 

Η σωστή δίαιτα, ο καθαρισμός του δέρματος, η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και μία ενυδατική κρέμα φαίνεται ότι αρκούν μέχρι τα 35 περίπου για όλες. Μετά, ένα ενέσιμο, ένα πήλινγκ, ένα λέϊζερ και τα χρόνια θα έρθουν να μας ωριμάσουν και όχι να μας πάρουν την ομορφιά.

Σχετικά Άρθρα