ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ακόμα και ο χώρος της μόδας αφιερώνεται στον αγώνα κατά της πανδημίας

19 Μαρτίου 2020, 16:00

images

Ο Όμιλος Inditex αποφάσισε να συμβάλλει ενεργά στην καταπολέμηση του κορωνοϊού κάνοντας μία πολύ σημαντική κίνηση. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε ότι τα εργοστάσια αλλά και οι ομάδες logistics θα βρίσκονται πλέον στη διάθεση της ισπανικής κυβέρνησης με στόχο να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της σε μάσκες και ιατρικές στολές.

Στην εταιρία ανήκουν οι αλυσίδες ρούχων Zara, Bershka, Pull & Bear, Oysho, Stradivarius και Massimo Dutti, Ο όμιλος διευκρίνισε ότι πλέον θα παράγει μόνο υγειονομικό εξοπλισμό σε μια ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην Ισπανία και αλλού.

Από τα πρώτα μέτρα που εξήγγειλε ο ισπανικός όμιλος με αφορμή την κρίση ήταν ότι θα διαφυλαχθεί στο ακέραιο όλο το προσωπικό της εταιρείας με κάθε κόστος. Δεν πρόκειται να γίνει ούτε μία απόλυση και θα εκμεταλλευτούν προς αυτόν τον στόχο όλες τις επιλογές που παρέχονται από την κυβέρνηση της Ισπανίας.

Για την ασφάλεια του προσωπικού και των καταναλωτών ανακοινώθηκε ότι θα κλείσουν 3.785 καταστήματα του ομίλου σε 39 χώρες του κόσμου. "Πρόκειται να παραδίδουμε μία φορά την εβδομάδα τα υλικά" ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

Η Ισπανία είναι η έκτη μεγαλύτερη αγορά της εταιρείας και αντιπροσωπεύει το ένα έκτο των εσόδων του ομίλου, 


Σχετικά Άρθρα