ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τρείς βρεφοπαιδοκομικοί σταθμοί σε ορεινές περιοχές

20 Ιανουάριου 2020, 12:23

images

Στην προώθηση της υλοποίησης του προγραμματισμού για τρεις βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς σε Μαραθάσα, Κρασοχώρια και Κούρη Ξυλούρικου τους επόμενους μήνες, συμφώνησαν η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου και ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων σε συνάντηση, που είχαν σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας.

«Είχαμε μια παραγωγική συνάντηση με τον Επίτροπο Ορεινών Κοινοτήτων έτσι ώστε να τροχοδρομήσουμε τις δράσεις που αφορούν το Υπουργείο», είπε σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση η κ. Αιμιλιανίδου.

Πρόκειται, σύμφωνα με την ίδια, για «τρεις βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς σε Μαραθάσα, Κρασοχώρια και Κούρη Ξυλούρικου, έτσι ώστε να μπορέσουμε μέσα στους επόμενους μήνες να υλοποιήσουμε αυτά τα τρία έργα, τα οποία βρίσκονται ήδη μέσα στην Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων».

Η Υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον κ. Χαμπιαούρη, λέγοντας ότι «είναι εξαιρετική και θα συνεχίσει να είναι έτσι ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτά τα έργα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τις ορεινές περιοχές».

Από την πλευρά του, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων ευχαρίστησε την κ. Αιμιλιανίδου «για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε στο παρελθόν αλλά και την συνεργασία που έχουμε αυτή την στιγμή και θα συνεχίσουμε να έχουμε για να υλοποιήσουμε την Εθνικής Στρατηγική που αφορά τις ορεινές μας κοινότητες».

Αναφερόμενος στη συζήτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης για τους τρεις βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς ο κ. Χαμπιαούρης είπε ότι «έχουν τεθεί οι βάσεις και συνεχίζουμε τη συνεργασία, τον προγραμματισμό για υλοποίηση των σταθμών αυτών».

Σχετικά Άρθρα