ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τρεις άξονες προτεραιότητας Μ. Δαμιανού

26 Φεβρουαρίου 2024, 13:43

images

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Δαμιανό είχε στα γραφεία της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ο Πρόεδρος της Παράταξης, Μάριος Καρογιάν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση, που έγινε στην παρουσία της συμβούλου του Υπουργού, Γεωργίας Γιάγκου και του Τομεάρχη Υγείας της ΔΗΠΑ-Συνεργασία και πρώην υπουργού Υγείας, Πέτρου Πετρίδη, έγινε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση για τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας.

Τονίζεται ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, συμφωνεί στους τρεις άξονες προτεραιότητας του νέου Υπουργού  που είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, η διαφύλαξη του συστήματος του ΓεΣΥ αλλά και η διόρθωση των στρεβλώσεων που έχουν εντοπιστεί όλα αυτά τα χρόνια με την εφαρμογή του Γενικού Συστήματος Υγείας αλλά την άμεση προώθηση νομοθεσιών οι οποίες θα ενισχύσουν περαιτέρω το Γενικό Σύστημα Υγείας και θα προσφέρουν ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας στον ασθενή.

Ο κ. Καρογιάν, διαβεβαίωσε τον Υπουργό, ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, θα στηρίξει πρωτοβουλίες και πολιτικές, τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και στην κοινωνία, που θα διορθώσουν στρεβλώσεις αλλά και θα καταστήσουν την παρεχόμενη υπηρεσία φροντίδας πιο αποτελεσματική.

Σχετικά Άρθρα