ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το YgeiaWatch έγινε τεσσάρων ετών!

06 September 2023, 06:00

images

Το YgeiaWatch γιορτάζει φέτος τέσσερα χρόνια στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης σε  θέματα υγείας και ευεξίας.

Ήταν τον Αύγουστο του 2019, όταν με την συμπλήρωση 20 ετών λειτουργίας της StockWatch, δημιουργήθηκε το YgeiaWatch, το πρώτο ολοκληρωμένο portal για την Υγεία και την Καλή Ζωή στην Κύπρο. Η μητρική ιστοσελίδα συμπληρώνει φέτος 24 χρόνια λειτουργίας.

Το καθημερινό ειδησεογραφικό μενού του YgeiaWatch, περιλαμβάνει θέματα υγείας, διατροφής, φυσικής κατάστασης, ψυχολογίας, σεξ και ομορφιάς.

Η παρακαταθήκη των 150.000 μοναδικών χρηστών κάθε μήνα, που έχει το μητρικό portal, οδήγησε το ygeiawatch.com.cy σε σταθερά ανοδική πορεία, ειδικότερα μετά την πανδημία του κορωνοϊού που ενίσχυσε το ενδιαφέρον του κοινού για ενημέρωση σε θέματα υγείας.

Με τη νέα πύλη ειδήσεων, ο οργανισμός μπήκε δυναμικά στην ειδησεογραφία σε θέματα υγείας, παρουσιάζοντας επίσης, θεματολογία που αφορά στην καλή ζωή, το ευρετήριο που περιλαμβάνει ταξινομημένη πληροφόρηση για χιλιάδες ιατρούς, καθώς και το Doctor’s Corner που παρέχει χώρο έκφρασης σε επαγγελματίες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Το YgeiaWatch προσφέρει στους αναγνώστες του καθημερινά πρωτογενή ειδησεογραφία, καθώς επίσης έγκυρη, αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση, σε σχέση με τα δρώμενα στον τομέα της υγείας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, ανοίγει παράθυρο ενημέρωσης σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες που πηγάζουν από το διεθνές επιστημονικό και ερευνητικό πεδίο, για ζητήματα που αφορούν στην ανθρώπινη υγεία και ευεξία και όχι μόνο.

Στη συνέχεια, αναπτύσσοντας συνεχώς το περιεχόμενό του, το YgeiaWatch άρχισε να παρέχει ενημέρωση σε σχέση με θέματα του τομέα υγείας, τα οποία απασχολούν το κοινοβουλευτικό Σώμα, καθώς και ευρύτερα θέματα καλής ζωής, που αφορούν, στο περιβάλλον, τα ζώα και οτιδήποτε αφορά και επηρεάζει τον άνθρωπο.

Η υπόσχεση του YgeiaWatch που παραμένει σταθερή από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται ποιοτικά και να αναπτύσσεται, τιμώντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών κοιτάζοντας πάντα μπροστά και ψηλά!

Από την ομάδα σύνταξης του YgeiaWatch!

Σχετικά Άρθρα