ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Το νέο ΔΣ Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου

10 Ιουλίου 2024, 15:59

images

Νέο ΔΣ εξέλεξε ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, με τη δρ Ελένη Ανδρέου να συνεχίζει για ακόμη μία θητεία στη θέση της προέδρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η 24η  Ετήσια (2023-2024) Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 14 Ιουνίου 2024.

Το νέο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο (2024-2028) υπόσχεται μια παραγωγική θητεία με κύριο μέλημα τις ανάγκες των μελών του και την προώθηση υψηλού επιπέδου του επαγγέλματος. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ανακοινώσει το σχέδιο στρατηγικής του πολύ σύντομα.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2024-2028

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: 
ΔΡ. ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΔΡ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
Κα. ΠΑΧΙΤΑ ΆΝΝΑ
ΤΑΜΙΑΣ:
Κος. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ:
Κος. ΝΤΑΦΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ:
ΔΡ. ΝΤΟΡΖΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
ΜΕΛΟΣ:
Κος. ΣΑΒΒΑ ΑΝΤΡΕΑΣ


Ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου είναι τo επαγγελματικό σώμα πoυ στεγάζει όλους τoυς Εγγεγραμμέvoυς Διαιτολόγους, Κλινικούς Διαιτολόγους καθώς και πτυχιούχους Διατροφολόγους πoυ επιθυμούν vα είvαι μέλη τoυ. Ιδρύθηκε στις 3/4/1999 και άρχισε την λειτουργία του σαν αυτόνομος Σύνδεσμος. Σήμερα έχει 666 μέλη στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα ενεργά μέλη καθώς και οι φοιτητές και συνδρομητές μέλη του.

Σχετικά Άρθρα