ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Την 22η «Διαδρομή Αγάπης» διοργανώνει ο Σύνδεσμος «Ένα όνειρο μια ευχή»

13 Μαρτίου 2023, 09:29

images

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” διοργανώνει τη 22η ετήσια "Διαδρομή Αγάπης", μεταξύ 15-19 Μαρτίου 2023.

Σε ανακοίνωση του συνδέσμου, αναφέρεται ότι, η πενθήμερη παγκύπρια πορεία μοτοσικλετιστών στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι νέοι που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου και στη συλλογή χρημάτων για να εκπληρωθούν ευχές των πασχόντων παιδιών και νέων, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης, και να ενισχυθούν οικονομικά οι οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο της "Διαδρομής Αγάπης 2023" το σωματείο μας "Vespa-Lambretta Club of Cyprus" συμμετέχει ενεργά την Κυριακή 19 Μαρτίου, όπου θα διεξάγει έρανο στη Λευκωσία από Cafe σε Cafe, τερματιζοντας στο προαύλιο της εκκλησίας Παναγίας Φανερωμένης, προστίθεται.

«Ζητούμε από σας όπως συμβάλετε στην προσπάθειά μας αυτή, γνωστοποιωντας το παζαρακι μας, με στόχο να μαθευτεί και να αγκαλιαστει από όσο περισσότερο κόσμο είναι δυνατον, ούτως ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τον ιερό αυτό σκοπό!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα