ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τέσσερις θέσεις ιατρικών λειτουργών στον ΟΑΥ

11 Νοεμβρίου 2019, 17:01

images

Προκήρυξη τεσσάρων θέσεων επαγγελματιών υγείας ανακοινώνει ο οργανισμός ασφάλισης υγείας. Οι τέσσερεις θέσεις είναι πρώτου διορισμού με εγκεκριμένη μισθολογική κλίματα Α5.

Στη μισθοδοσία προστίθενται οι μισθολογικές αυξήσεις που προβλέπονται από το νόμο και καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.

Τα καθήκοντα των τεσσάρων θέσεων μεταξύ άλλων είναι να συλλέγει και αναλύει τα απαιτούμενα στοιχεία και πληροφορίες και εξετάζει τις απαιτήσεις αποζημίωσης ή/και βοηθά στην επιδίκαση απαιτήσεων, να ετοιμάζει σχετικές εκθέσεις και σημειώματα, υποβάλλει εισηγήσεις και εξετάζει ή/και βοηθά στην επίλυση των διαφόρων προβλημάτων και παραπόνων σε σχέση με τις απαιτήσεις αποζημίωσης, να προβαίνει σε κωδικοποίηση απαιτήσεων ή/και εξιτηρίων με τη χρήση συστημάτων πληροφορικής κ.α.

Τα απαιτούμενα προσόντα για τις θέσεις των επαγγελματιών υγείας είναι να είναι εγγεγραμμένος νοσηλευτής/νοσηλεύτρια γενικής νοσηλευτικής, ή εγγεγραμμένος νοσηλευτής/νοσηλεύτρια ψυχιατρικής νοσηλευτικής, ή εγγεγραμμένος μαιευτής/μαία, με εργασιακή πείρα δύο χρόνων στην επιδίκαση απαιτήσεων για κάθε ειδικότητα ή να είναι κάτοχος διπλώματος αναγνωρισμένης ανώτερης σχολής τριετούς τουλάχιστον μεταλυκειακού κύκλου σπουδών στις ιατρικές εργαστηριακές επιστήμες ή ισότιμο προσόν.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλουν ειδικό έντυπο στον οργανισμού με τίτλο «Αίτηση για διορισμό ή προαγωγή στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν έντυπα αιτήσεων από την ιστοσελίδα του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, στο σύνδεσμο https://www.gesy.org.cy/el-gr/announcementdef/hioapplication-form-2.pdf ή αποτεινόμενοι στο οργανισμό στο τηλέφωνο 22557200.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στον ΟΑΥ μεταξύ των ωρών 8:30 - 14:30 στη διεύθυνση: Κλήμεντος 17-19, 4ος όροφος, 1061 Λευκωσία έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του ταχυδρομείου, με συστημένη επιστολή με ένδειξη: Γενικό Διευθυντή, Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας, Τ.Θ. 26765, 1641 Λευκωσία, με ευδιάκριτη ταχυδρομική σφραγίδα.

Η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14:30.

Η προκήρυξη επισυνάπτεται 

Allied-positions-with-links-4.pdf


Σχετικά Άρθρα