ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Τέσσερα σημεία για rapid tests την Πέμπτη στη Λάρνακα, 2 στην Αμμόχωστο

14 Ιανουάριου 2021, 08:41

images

Τέσσερα σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests, θα λειτουργήσουν τη Πέμπτη στην πόλη και επαρχία Λάρνακας και δύο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα τα τέσσερα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 στο χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου Κοντού (απέναντι από το κοιμητήριο), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτη», στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Lidl» στην Αραδίππου και στο πάρκο δίπλα από την Τράπεζα Κύπρου και την υπεραγορά «Στέλιος» στα Λειβάδια.

Στην επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσουν δύο σημεία δειγματοληψίας από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτης» στο Παραλίμνι και στην εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30 λεπτών από τη δειγματοληψία.

Σχετικά Άρθρα