ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Συνεχίζονται κανονικά οι εμβολιασμοί σε Λάρνακα και επαρχία Αμμοχώστου

19 Ιανουαρίου 2021, 14:41

images

Συνεχίζονται κανονικά οι εμβολιασμοί του πληθυσμού σε Λάρνακα και ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Αμαλία Χατζηγιάννη, Επιστημονική Διευθύντρια των Γενικών Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου, « στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου οι εμβολιασμοί του πληθυσμού γίνονται αυτή την εβδομάδα καθημερινώς σε άτομα άνω των 80 ετών. Συνολικά 80 περίπου άτομα εμβολιάζονται καθημερινά, τα οποία έχουν κλείσει ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού».

Πρόσθεσε ότι «την επόμενη εβδομάδα οι εμβολιασμοί θα γίνουν από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη».

Όσον αφορά τη Λάρνακα οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 γίνονται καθημερινά σε άτομα άνω των 80 ετών και συνολικά 100 περίπου άτομα την ημέρα λαμβάνουν το εμβόλιο στο Τμήμα Εμβολιασμών του παλαιού Νοσοκομείου της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι το κοινό μεταβαίνει στα Εμβολιαστικά Κέντρα με την ταυτότητα του και αφού επιβεβαιωθεί πως έχουν εγγραφεί στην Πύλη Εμβολιασμού, τότε γίνεται ο εμβολιασμός.

Ακολούθως οι πολίτες παραμένουν στο χώρο περίπου για 15 λεπτά σε περίπτωση που ενδεχομένως πάθουν οτιδήποτε από το εμβόλιο και στη συνέχεια αναχωρούν αφού πρώτα πάρουν το έγγραφο στο οποίο σημειώνεται το ραντεβού τους για την επόμενη δόση του εμβολίου.

Σχετικά Άρθρα