ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Στο νοσοκομείο για επεμβάσεις η πριγκίπισσα Κέιτ και ο βασιλιάς Κάρολος

18 Ιανουαρίου 2024, 07:25

images

Σε επιτυχημένη προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα υποβλήθηκε την Τρίτη στο ιδιωτικό νοσοκομείο The London Clinic η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Εξάλλου, ο βασιλιάς Κάρολος αναζήτησε θεραπεία για καλοήθη υπερπλασία προστάτη και την ερχόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον, οικίας του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας, η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει νοσηλευόμενη για δέκα με 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στην οικία της για πλήρη ανάρρωση.

Με βάση τις ιατρικές συστάσεις, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα, που στη Βρετανία πέφτει στα τέλη Μαρτίου.

Η πριγκίπισσα Κέιτ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναγνωρίζει το ενδιαφέρον που θα προκληθεί στη Βρετανία για την υγεία της, αλλά ελπίζει πως το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομαλότητα στην καθημερινότητα των παιδιών της, αλλά και για να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά ιατρικά στοιχεία της.

Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρχει ενημέρωση από το Παλάτι για την πορεία της υγείας της παρά μόνο αν προκύψει κάτι σημαντικό.

Πηγές από τη βασιλική οικογένεια έχουν διαβεβαιώσει πως η εγχείρηση δεν αφορούσε κάποιον καρκινικό όγκο.

Λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωση εξέδωσε και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, ενημερώνοντας πως ο βασιλιάς Κάρολος, «όπως και χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο» αναζήτησε θεραπεία για καλοήθη υπερπλασία προστάτη.

Ως εκ τούτου, την ερχόμενη εβδομάδα θα υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση.

Για τη σύντομη περίοδο της ανάρρωσής του θα αναβληθούν οι δημόσιες υποχρεώσεις του, ανέφερε το Παλάτι.

Σχετικά Άρθρα