ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Στο ΓεΣΥ η Πολυκλινική «Υγεία» - Οι στόχοι μέχρι τέλος του έτους

25 September 2023, 09:27

images

Στο ΓεΣΥ εντάσσεται από σήμερα η Πολυκλινική «Υγεία» στη Λεμεσό.

Η ένταξή της θα είναι συνολική και οι προσφερόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν την εξωνοσοκομειακή περίθαλψη (διαγνωστικά τμήματα), το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς και την ενδονοσοκομειακή περίθαλψη.

Μιλώντας στο YgeiaWatch, η Διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ της Πολυκλινικής, Μαριάννα Φόρτωμα, αναφέρει ότι η προετοιμασία για την ένταξή της Πολυκλινικής «Υγεία» στο ΓεΣΥ έχει πραγματοποιηθεί, τόσο από πλευράς υποδομών και εξοπλισμού, όσο και από πλευράς στελέχωσης όλων των τμημάτων, με έμφαση στους εσωτερικούς ιατρούς και το νοσηλευτικό τμήμα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοίκησης της Πολυκλινικής «Υγεία», μέχρι το τέλος του έτους, η Πολυκλινική Υγεία θα διαθέτει 180 κλίνες, με τον αντίστοιχο εξοπλισμό που συνεπάγεται η εν λόγω επέκταση, για την εξυπηρέτηση των ενδονοσοκομειακών περιστατικών.

Παράλληλα, όπως σημείωσε η κ. Φόρτωμα, έχει πραγματοποιηθεί σημαντική επένδυση στην κατάρτιση του συνόλου του νοσηλευτικού προσωπικού, με έμφαση σε αυτό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, ως προς τη σωστή αξιολόγηση των επειγόντων περιστατικών, την κατηγοριοποίησή τους και περαιτέρω παραπομπή τους.

«Αντίστοιχη προετοιμασία με εκπαιδεύσεις που αφορούν στα συστήματα του ΓεΣΥ και στην εξυπηρέτηση των ασθενών, έχει πραγματοποιηθεί και για το διοικητικό προσωπικό του Οργανισμού», πρόσθεσε.

Επιδίωξή του Οργανισμού, συμπλήρωσε η κ. Φόρτωμα, παραμένει η διαρκής βελτίωση του ήδη υψηλού επιπέδου ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών, με γνώμονα πάντοτε τον ασθενή, τις ανάγκες και τη φροντίδα του.

«Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τους συνεργάτες και εργοδοτούμενους ιατρούς του Οργανισμού».

«Η Πολυκλινική Υγεία, όπως και πριν την ένταξή της, έτσι και θα συνεχίσει να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Με πλέον των 540 ατόμων ανθρώπινο δυναμικό, η Πολυκλινική Υγεία, συνεχίζει την 36ετή προσφορά της στην κοινωνία και στον ασθενή, ακόμη πιο δυναμικά», κατέληξε η κ. Φόρτωμα.

Της Μόνικας Μακρυγιάννη

Σχετικά Άρθρα