ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Στο επίκεντρο η στελέχωση Ιατρικού Κέντρου Γεροσκήπου

17 Φεβρουαρίου 2024, 13:52

images

Η άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών για την στελέχωση του Ιατρικού Κέντρου Γεροσκήπου, απασχόλησαν την συνάντηση του Δήμου Γεροσκήπου στο Δημαρχείο Γεροσκήπου με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Δαμιανό, τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΟΚΥπΥ Μαρίνο Καλλή, τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ Κύπρο Σταυρίδη και υπηρεσιακούς, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Γεροσκήπου στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δημαρχεύων Γεροσκήπου, Κυριάκος Χατζηβασίλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υπηρεσιακοί και ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης.

Αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός Υγείας υποσχέθηκε την άμεση μετακίνηση γιατρού σε καθημερινή βάση στο Κέντρο και τη μεταστέγαση του Ακουολογικού Κέντρου Νεογνών στο Ιατρικό Κέντρο «Χριστόφορος Χατζηλαμπρής».

Ο Δήμος Γεροσκήπου, προστίθεται, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμοδίους του κράτους και του ΟΚΥπΥ «ώστε να υλοποιηθούν άμεσα όσα ανακοινώθηκαν επίσημα, αλλά και για ό,τι άλλο χρειάζεται για να καταστεί το Ιατρικό Κέντρο, πλήρως εξυπηρετικό για όλους τους πολίτες της περιοχής».

Σχετικά Άρθρα