ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Στα 21 και σήμερα τα δειγματοληπτικά σημεία σε πόλη και επαρχία Λεμεσού

07 Μαΐου 2021, 07:21

images

Σε 21 δειγματοληπτικά σημεία συνεχίζεται σήμερα, στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, το πρόγραμμα ελέγχου του Υπουργείου Υγείας με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. Επιπρόσθετα, τέσσερα δειγματοληπτικά σημεία θα λειτουργήσουν από σήμερα, σε ισάριθμα σχολεία της Λεμεσού, για μαθητές και συνοδούς τους.

Τα πρώτα δειγματοληπτικά σημεία θα λειτουργήσουν από τις 7.30 π.μ μέχρι τις 7.00 μ.μ., στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο και στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι.

Από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ., θα λειτουργήσουν δειγματοληπτικά σημεία στο χώρο στάθμευσης του πανεπιστημίου Frederick (παρά την εκκλησία Αγ.Γεωργίου Χαβούζας) και στο Τσίρειο Στάδιο (δυτική πλευρά – κύρια είσοδος).

Τα περισσότερα δειγματοληπτικά σημεία στη Λεμεσό θα λειτουργήσουν από τις 8.30 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. και θα βρίσκονται, στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Sigma» στον Κάψαλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς, στο εμπορικό κέντρο πρώην «Ορφανίδης» στα Κ. Πολεμίδια, στην Πλατεία «Ειρήνης» (μπροστά από το Δημαρχείο Αγ. Αθανασίου), στο κέντρο παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης Δήμου Γερμασόγειας (πρώην Ταβέρνα «Σκάρος»), στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης, στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα, στον εκθεσιακό χώρο «Αφροδίτη Αμαθούσια» του Αγίου Τύχωνα (λεωφόρος Αμαθούντας), στην κεντρική πλατεία Πισσουρίου, στο αμφιθέατρο Μουτταγιάκας και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Τραχωνίου.

Το δειγματοληπτικό σημείο στην εκκλησίας Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κ. Πολεμίδια, θα λειτουργήσει μεταξύ 8.00 π.μ. και 7.00 μ.μ..

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, ενόψει της επιστροφής και φοίτησης με φυσική παρουσία των μαθητών - από τις 10 Μάιου - και της υποχρεωτικής διενέργειας rapid test, θα λειτουργούν δειγματοληπτικά σημεία, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, αποκλειστικά για μαθητές/μαθήτριες και τους συνοδούς τους.

Στη Λεμεσό οι κινητές μονάδες θα βρίσκονται από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ., στο Λανίτειο Λύκειο, στο Λύκειο Πολεμιδιών, στο Γυμνάσιο Λινόπετρας και στο Τσίρειο Γυμνάσιο.

Σχετικά Άρθρα