ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σε 22 ανέρχονται σήμερα τα δειγματοληπτικά σημεία στην πόλη και επαρχία Λεμεσού

05 Μαίου 2021, 06:58

images

Σε 22 σημεία θα γίνονται σήμερα δειγματοληψίες, στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Μεταξύ 8.00 π.μ. και 4.00 μ.μ., θα λειτουργήσουν τα δειγματοληπτικά σημεία στο χώρο στάθμευσης του πανεπιστημίου Frederick (παρά την εκκλησία Αγ. Γεωργίου Χαβούζας) και στο Τσίρειο Στάδιο (δυτική πλευρά – κύρια είσοδος).

Από τις 8 .00 π.μ. μέχρι τις 4.30 μ.μ. δειγματοληψίες θα γίνονται στη βιομηχανική περιοχή Λεμεσού (φαρμακοβιομηχανία Remedica, προαύλιο κτιρίου 3) και μεταξύ 8.00 π.μ. με 5.30 μ.μ., στη βιομηχανική περιοχή Ύψωνα (καλυμμένος χώρος στάθμευσης παρά τον κυκλικό κόμβο).

Επίσης, από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ. δειγματοληψίες θα γίνονται, στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κ. Πολεμίδια, στην πλατεία «Ειρήνης» μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου και στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι.

Μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. και 6.00 μ.μ. δειγματοληψίες θα γίνονται στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Sigma» στον Κάψαλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς, στο εμπορικό κέντρο πρώην «Ορφανίδης» στα Πολεμίδια, στο κέντρο παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γερμασόγειας, στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης, στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα, στο κοινοτικό συμβούλιο Τριμίκλινης και στο κοινοτικό ιατρείο Επισκοπής.

Δειγματοληπτικά σημεία θα λειτουργήσουν μεταξύ 9.00 π.μ. και 5.00 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο «Γλαύκος Κληρίδης στον Αγρό και από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στη Γερμασόγεια.

Σχετικά Άρθρα