ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Σε 17 ανέρχονται τη Δευτέρα τα δειγματοληπτικά σημεία στη Λεμεσό

12 Απριλίου 2021, 07:47

images

Στα 17 ανέρχονται σήμερα, Δευτέρα, τα σημεία δειγματοληψίας με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, για την πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Από τις 8.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ, δειγματοληψίες θα γίνονται στη δυτική πλευρά, κύρια είσοδο του Τσιρείου Σταδίου, ενώ από τις 8.30 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στη Βιομηχανική Περιοχή Λεμεσού (φαρμακοβιομηχανία Remedica, προαύλιο κτιρίου 3).

Το σημείο δειγματοληψίας στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας, στα Κάτω Πολεμίδια, θα λειτουργήσει μεταξύ 8.30 π.μ. με 4.00 μ.μ.

Τα υπόλοιπα δειγματοληπτικά σημεία για σήμερα, στη Λεμεσό, θα λειτουργήσουν από τις 8.30 π.μ. έως τις 5.30 μ.μ. και θα βρίσκονται, στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Σίγμα» στον Κάψαλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς, στην πλατεία «Ειρήνης» μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου, στο Κέντρο Παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γερμασόγειας, στο Ιατρικό Κέντρο Ερήμης, στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα και στο Πολυδύναμο Κέντρο κοινότητας Πύργου.

Σχετικά Άρθρα