ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Rapid tests: Τέσσερα σημεία στη Λάρνακα, δύο στην Αμμόχωστο

13 Ιανουαρίου 2021, 08:04

images

Τέσσερα σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid tests, θα λειτουργήσουν τη Τετάρτη στην πόλη και επαρχία Λάρνακας και δύο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα τα τρία σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 στο χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου Κοντού (απέναντι από το κοιμητήριο), στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Σκλαβενίτη» και στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Lidl» στην Αραδίππου.

Μονάδα δειγματοληψίας θα λειτουργήσει επίσης από τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου.

Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσουν δύο σημεία δειγματοληψίας από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς «Lidl» στο Παραλίμνι και στο Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα.

Εξάλλου, σήμερα Τετάρτη θα λειτουργήσουν στην επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου μονάδες δειγματοληψίας στο πλαίσιο ελέγχου των εργαζομένων σε επιχειρήσεις/τομείς, των οποίων η λειτουργία δεν αναστάλθηκε, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, ημερομηνίας 8 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα από τις 07.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 θα λειτουργήσει ένα σημείο στο χώρο στάθμευσης του Γαλακτοκομείου «Σουρουλλάς» που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Από τις 07.30 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι θα λειτουργήσει ένα σημείο στο Eurobakers Factory and Wholesale (Οδός Καβάλου 16, Φρέναρος) που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Φρενάρους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30 λεπτών από τη δειγματοληψία.

Σχετικά Άρθρα