ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Rapid tests: Εννέα σημεία την Παρασκευή στη Λάρνακα, 3 στην Αμμόχωστο

26 Φεβρουαρίου 2021, 08:06

images

Συνεχίζεται σήμερα, Παρασκευή το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού. Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν σήμερα εννέα σημεία δειγματοληψίας και τρία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στη Λάρνακα τα οκτώ σημεία δειγματοληψίας θα διενεργούνται από τις 08.30μέχρι τις 17.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού στην Λάρνακα, στον προαύλιο χώρου του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας, στην Εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Κρασιά, στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Αγίου Σάββα στα Λειβάδια, στο οίκημα του Σωματείου Ερμής Αραδίππου στην Αραδίππου, στο παλαιό Κοινοτικό Συμβούλιο Ορόκλινης (Οδός Αρμονίας 1), στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου.

Σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργήσει επίσης από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 16.30 στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου (χώρος στάθμευσης εταιρείας Αδελφοί Αντρέου, εμπορικό ΜΑΚΙΤΑ).

Στην επαρχία Αμμοχώστου τα τρία σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 17.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους.

Σχετικά Άρθρα