ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Δάλι - Kανένα παγιδευμένο άτομο

01 September 2023, 14:34

images

Δεν υπάρχει παγιδευμένο άτομο στο εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου όπου το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην βιομηχανική περιοχή Δαλίου. Το προσωπικό του κτιρίου εκκένωσε το κτίριο πριν της άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ακολούθως ξεκίνησε καταμέτρηση των εργαζομένων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι πλήρως ελεγχόμενη και διαχειρίσιμη ενώ δύο εργαζόμενοι στο εργοστάσιο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού, περιθάλπονται επί τόπου από το προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, "συνεχίζει την κατάσβεση και έρευνα της σε όλους τους ορόφους του κτιρίου και παράλληλα κλήθηκαν προληπτικά ασθενοφόρα οχήματα για παροχή Πρώτων Βοηθειών πολύ πιθανόν για άτομα τα οποία εισέπνευσαν καπνό".

Η πυρκαγιά "βρίσκεται στα ψευδοτάβανα της οροφής του 3ου ορόφου και σε μονωτικό υλικό (υαλοβάμβακας) καθώς και σε φουγάρο του εργοστασίου".

Οπως αναφέρει ο κ. Κεττής, γίνεται εξαερισμός όλου του κτιρίου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος στο εν λόγω εργοστάσιο στο Δάλι το οποίο στεγάζεται σε πολυόροφο κτίριο.

Σχετικά Άρθρα