ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

ΠτΒ: Χρηματική στήριξη στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

10 Ιανουαρίου 2023, 11:17

images

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα επισκέφθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, όπου παρέδωσε χρηματικό ποσό για τη στήριξη του έργου του ιδρύματος. 

Σε δηλώσεις της η κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «επισκεπτόμαστε συχνά ως Βουλή των Αντιπροσώπων το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα γιατί ακριβώς αναγνωρίζουμε το εξαιρετικό έργο το οποίο γίνεται».

«Θέλαμε, συμβολικά, να παραδώσουμε ένα χρηματικό ποσό το οποίο βρίσκεται στην προεδρία για να μπορέσουμε να στηρίξουμε το έργο όσο καλύτερα μπορούμε, καθώς επίσης να ευχηθούμε καλή χρονιά και στο προσωπικό και στους λειτουργούς», πρόσθεσε.  

Σημείωσε ότι «μεταφέρουμε για ακόμα μια φορά το μήνυμα ότι στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, η μία την άλλη, ο καθένας τον συνάνθρωπο μας μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα».

Σύμφωνα με την κ. Δημητρίου, το Καραϊσκάκειο λειτουργεί ως πρότυπο, κάνει τη χώρα μας περήφανη και στο εξωτερικό αλλά κυρίως τονίζει τη σημαντικότητα του να στηρίζει ο ένας τον άλλον, συμπληρώνοντας ότι «για αυτόν τον λόγο ως Βουλή επιλέγουμε να είμαστε εδώ και δίνουμε ξανά αυτό το μήνυμα».

«Βεβαίως έχουμε μεταφέρει προς το διοικητικό συμβούλιο και στη γενική διεύθυνση πως ό,τι χρειάζεται και ό,τι μπορούμε να κάνουμε επιπροσθέτως θα δηλώνουμε πάντα παρούσες και παρόντες», είπε. 

Η πρόεδρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρ Πόπη Νικολαϊδου Κανάρη δήλωσε ότι «όλα τα μέλη της Βουλής είναι αρκετές φορές που μας στήριξαν και μας στηρίζουν και αυτό το εκτιμούμε αφάνταστα».

Όπως ανέφερε, «μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, είτε λόγω πανδημίας είτε λόγω άλλων οικονομικών δυσκολιών».


«Οι στόχοι μας είναι πάντα τέτοιοι που όχι μόνο μας φέρνουν πρόοδο και βραβεία, αλλά σίγουρα έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας και κυρίως στα παιδιά μας που είναι το μέλλον της χώρας μας», υπογράμμισε.

Της Ουρανίας Στυλιανού

Σχετικά Άρθρα