ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Προκήρυξη 28 θέσεων ιατρικών λειτουργών από τον ΟΚΥπΥ

22 Νοεμβρίου 2019, 15:54

images

Την προκήρυξη 28 κενών θέσεων ιατρικών λειτουργών ανακοινώνει ο οργανισμός κρατικών υπηρεσιών υγείας.

Οι 28 θέσεις αφορούν διάφορα τμήματα και ειδικότητες. Οι δέκα θέσεις αφορούν τα τμήματα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών με ειδικότητα γενικής ιατρικής ή παθολογίας ή ορθοπεδικής ή γενικής χειρουργικής.

Προσφέρεται μια θέση στο γενικό νοσοκομείο Αμμοχώστου με ειδικότητα τη νεφρολογία.

Όσον αφορά την ειδικότητα της παθολογίας υπάρχουν δέκα θέσεις συνολικά στα νοσοκομεία των διαφόρων επαρχιών, εκ των οποίων οι δύο αφορούν στη Λευκωσία, τρείς στη Λάρνακα, δύο στη Λεμεσό, μια στη Πάφο και δύο στην Κυπερούντα.

Για την ειδικότητα της καρδιολογίας προσφέρονται τέσσερεις θέσεις εκ των οποίων η μια θέση είναι για το γενικό νοσοκομείο Αμμοχώστου, οι δύο θέσεις για το γενικό νοσοκομείο Λεμεσού και μια στο γενικό νοσοκομείο Κυπερούντας.

Μια θέση που αφορά στην ειδικότητα της υπερβαρικής οξυγονοθεραπείας προσφέρεται στο γενικό νοσοκομείο Πάφου και μια θέση που αφορά στην ογκολογία για το γενικό νοσοκομείο Λεμεσού

Ακόμη προσφέρεται μια θέση που αφορά στην ειδικότητα της αναισθησιολογίας για την περιφέρεια Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Οι πιο πάνω θέσεις είναι πρώτου διορισμού. Ο ετήσιος μισθός είναι περίπου €58 χιλ. που θα καταβάλλεται σε 13 ισόποσες δόσεις, δώδεκα από αυτές στο τέλος κάθε μήνα και η δέκατη τρίτη δόση αναλογεί στο δέκατο τρίτο μισθό και μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία χρόνια όπως θα καθορίζεται από το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού κρατικών υπηρεσιών υγείας.

Σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΥπΥ, δίδεται ως κίνητρο 15% αύξηση επί του βασικού μισθού των πιο πάνω θέσεων, καθώς και αμοιβή σχετιζόμενη με την απόδοση που θα αποφασίζονται από το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού.

Επίσης, για τις θέσεις των ΤΑΕΠ, θα καταβάλλεται το επίδομα βάρδιας, όπως θα καθορίζεται από την σχετική νομοθεσία. Επιπλέον, θα καταβάλλεται μηνιαίως επίδομα υπηρεσίας στο ΤΑΕΠ στο ποσό των €1200 ο οποίο θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα στο πλαίσιο των υπουργικών αποφάσεων.

Για πληροφορίες ολόκληρης της προκήρυξης και την αίτηση για τον διορισμό ο ΟΚΥπΥ καλεί τους ενδιαφερόμενους να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ στον ακόλουθο σύνδεσμο www.shso.org.cy και ακολούθως, να επιλέξουν πληροφορίες -> θέσεις εργασίας, ή να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα +35722605670 και +35722605734.

Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η 13η Δεκεμβρίου 2019.

Σχετικά Άρθρα