ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Πρόγραμμα Επιθεωρήσεων για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία 2023

10 Φεβρουαρίου 2023, 12:16

images

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας  και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του  η σύνοψη του Προγράμματος Επιθεωρήσεων Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία για το έτος 2023.

Η διεξαγωγή επιθεωρήσεων είναι το βασικό εργαλείο ελέγχου και  επιβολής της συμμόρφωσης με τις πρόνοιες της περί Ασφάλειας και Υγείας  στην Εργασία Νομοθεσίας για την επίτευξη του διαχρονικού και βασικού  στόχου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που είναι η  προστασία της ζωής, της αρτιμέλειας και της υγείας των εργαζομένων κατά  την εργασία, καθώς και η βελτίωση των επιπέδων ασφάλειας και υγείας  στους χώρους εργασίας.

Το Πρόγραμμα αυτό ετοιμάζεται και εφαρμόζεται, στο πλαίσιο υλοποίησης  των στρατηγικών στόχων του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας για τη  διασφάλιση της Ασφάλειας και της Υγείας στον εργασιακό χώρο και  περιλαμβάνει συγκεκριμένους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους.

Για πρόσθετες διευκρινίσεις ή πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν με τους Λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας  στα τηλέφωνα 22405601, 22405623 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη  διεύθυνση eloizidou@dli.mlsi.gov.cy.

Σχετικά Άρθρα