ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

ΠΙΣ: Συνεχής η προσπάθεια για εμβολιασμό

13 Οκτωβρίου 2021, 13:02

images

Η προσπάθεια μας για προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος έναντι της νόσου Covid-19 είναι συνεχής μέχρι την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που είναι να εξέλθει η χώρα της πανδημίας και να διασφαλιστεί η υγεία των πολιτών, διαβεβαιώνει ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) σε ανακοίνωσή του.  
 
Στην ανακοίνωσή του ο ΠΙΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης του Παγκύπριου walk in εμβολιασμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στη Λεμεσό έναντι της νόσου Covid-19.

«Το Υπουργείο Υγείας, ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, η Σχολική Εφορία Λεμεσού, η Πολυκλινική «Υγεία» και η εταιρεία Medochemie, ένωσαν δυνάμεις με κοινό στόχο τη θωράκιση της υγείας των πολιτών», αναφέρεται.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει ο ΠΙΣ προς την Φαρμακευτική Εταιρεία Medochemie, «τόσο για την πολύτιμη στήριξη της που κατέστησε εφικτή την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αλλά κ

«Η προσπάθεια μας για προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος έναντι της νόσου Covid-19 είναι συνεχής μέχρι την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που είναι να εξέλθει η χώρα της πανδημίας και να διασφαλιστεί η υγεία των πολιτών», καταλήγει.

Σχετικά Άρθρα