ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Θετικός στον κορωνοϊό εκτελεί χρέη προπονητή στην ακαδημία της Ομόνοιας Αραδίππου

24 September 2020, 15:17

images

Θετικό στον κορωνοϊό άτομο που ανακοίνωσε χθες το Υπουργείο Υγείας και είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, εκτελεί χρέη προπονητή στην ακαδημία της Ομόνοιας Αραδίππου.

Σύμφωνα με πηγές από το Σωματείο, στις τάξεις της ποδοσφαιρικής ακαδημίας της Ομόνοιας Αραδίππου άρχισε από χθες ιχνηλάτηση των επαφών του θετικού κρούσματος, με αποτέλεσμα τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και δύο άτομα από το Διοικητικό Συμβούλιο να τεθούν σε περιορισμό.

Σημειώνεται ότι τα έξι άτομα έκαναν rapid test, με αρνητικά αποτελέσματα ενώ αναμένεται να υποβληθούν και σε τεστ μοριακής εξέτασης.

Τα δύο άτομα είναι μαθητές του Γυμνασίου Αραδίππου και ύστερα από οδηγίες της Διεύθυνσης του Σχολείου σήμερα δεν πήγαν στο σχολείο, ενώ τα άλλα δύο άτομα είναι μαθητές Λυκείου της επαρχίας Λάρνακας και παρέμειναν υπό περιορισμό.

Εξάλλου, σε γραπτή ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας Αραδίππου αναφέρεται πως «σε συνέχεια της ενημέρωσης που δεχθήκαμε ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας βρέθηκε θετικός στο κορωνοϊό, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, όλοι οι τερματοφύλακες που είχαν έρθει σε επαφή υποβλήθηκαν άμεσα σε τεστ, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό».

Προστίθεται ότι «τα αποδυτήρια και όλες οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου απολυμάνθηκαν από εγκεκριμένη εταιρεία και από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε σχετικά η Ομοσπονδία. Οι τερματοφύλακες θα απέχουν από τις προπονήσεις σε αναμονή περαιτέρω οδηγιών του Υπουργείου Υγείας».

Η Ομόνοια Αραδίππου εύχεται «τόσο στον προπονητή των Ακαδημιών, όσο και στους υπόλοιπους αθλητές που έχουν βρεθεί πρόσφατα θετικοί στον ιό, καλή δύναμη και γρήγορη ανάρρωση».

Σχετικά Άρθρα