ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Νέα προκήρυξη προσφορών για εφημερίες ιατρών

08 Νοεμβρίου 2019, 17:40

images

Την νέα προκήρυξη προσφορών για εφημερίες ανακοινώνει ο οργανισμός ασφάλισης υγείας ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει την προηγούμενη.

Ο οργανισμός ασφάλισης υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει την προκήρυξη προσφορών για την παροχή υπηρεσιών εφημερίας ανά επαρχία από προσωπικούς ιατρούς για ενήλικες και από προσωπικούς ιατρούς για παιδιά.

Τα σχετικά έγγραφα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του οργανισμού στην ενότητα «ΠΑΡΟΧΕΙΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΙ/ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ» στο σύνδεσμο: https://www.gesy.org.cy/el-gr/hioefimeriespdpage8-11-19

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής προσφορών είναι μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2019.

Ταυτόχρονα με ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού ασφάλισης υγείας (ΟΑΥ) αναφέρει την ακύρωση της διαδικασίας για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών εφημερίας στα πλαίσια του ΓεΣΥ που προκηρύχθηκε στις 9 Αύγουστου και προβαίνει στην προκήρυξη νέων διαγωνισμών για την παροχή υπηρεσιών εφημερίας ανά επαρχία και ανά κατηγορία προσωπικού ιατρού.

Πρόκειται για μειοδοτικό διαγωνισμό δηλαδή οι ίδιοι οι ιατροί θα καθορίζουν τις τιμές που θέλουν να χρεώσουν τον οργανισμό.

Κατόπιν ο ΟΑΥ θα αξιολογεί τις προσφορές και θα επικυρώνει τις πιο συμφέρουσες για τον οργανισμό σε ότι αφορά την προσφερόμενη τιμή αλλά και δεδομένου ότι ο κάθε ειδικός ιατρός θα πληροί και τα υπόλοιπα κριτήρια που έχουν θεσπιστεί.

Το μηδενικό σχεδόν ενδιαφέρον που είχε επιδειχθεί από τους ιατρούς κατά την πρώτη προκήρυξη για το σχέδιο εφημεριών αφορούσε τις χαμηλές αμοιβές που θα έδινε ο οργανισμός στους ιατρούς.

Σχετικά Άρθρα