ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μετοχές εταιρείας ακτινολογικών υπηρεσιών απέκτησε η Hellenic Healthcare

03 Μαΐου 2023, 13:45

images

Την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της Gialletto Ltd από την Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. μέσω της Lemgo Ltd, ανακοίνωσε η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, η Gialletto Ltd είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή ακτινολογικών και συναφών υπηρεσιών.

Επίσης, η Lemgo Ltd είναι εξ’ ολοκλήρου θυγατρική της εταιρείας Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. και είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εν λόγω εταιρεία αποτελεί όχημα ειδικού σκοπού, χωρίς προηγούμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες και ιδρύθηκε για να λειτουργήσει ως όχημα εξαγοράς για τους σκοπούς της παρούσας συναλλαγής.

Σημειώνεται ότι η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. είναι εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και μέλος του ομίλου HHG. Ειδικότερα, ο όμιλος HHG δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά παροχής ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας.

Η Hellenic Healthcare συνιστά μέρος των Εταιρειών Χαρτοφυλακίου των Κεφαλαίων CVC και κατ’ επέκταση του Δικτύου της CVC. Η CVC, μαζί με τις θυγατρικές τις και την CVC Capital Partners Advisory Group Holding Foundation και τις θυγατρικές της, οι οποίες είναι οντότητες ιδιωτικής ιδιοκτησίας, αποτελούν το «Δίκτυο CVC».

 Οι δραστηριότητες του Δικτύου CVC περιλαμβάνουν την παροχή επενδυτικών συμβουλών και/ή διαχείριση επενδύσεων εκ μέρους ορισμένων κεφαλαίων και επενδυτικών πλατφόρμων.



Σχετικά Άρθρα