ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Με ειδικούς γιατρούς τα εξωτερικά ιατρεία Πόλης Χρυσοχούς

03 September 2022, 10:13

images

Tην λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων με γιατρούς ειδικοτήτων στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς χαιρετίζει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Πόλης Χρυσοχούς Γιώτη Παπαχριστοφή στα πλαίσια των προσπαθειών τους και των σχετικών παραστάσεων προς το Υπουργείο Υγείας και τον ΟΚΥπΥ για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, έχει επιτευχθεί η λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων από τον Σεπτέμβριο 2022,

Συγκεκριμένα τοποθετείται Ορθοπεδικός ιατρός με -έναρξη 14/09/2022 και επίσκεψη στο νοσοκομείο ανά δεκαπενθήμερο. Πλαστικός Χειρούργος- έναρξη 13/09/2022 και επίσκεψη στο νοσοκομείο ανά δεκαπενθήμερο. Γυναικολόγος με επίσκεψη στο νοσοκομείο ανά δεκαπενθήμερο, Οφθαλμίατρος με επίσκεψη στο νοσοκομείο ανά δεκαπενθήμερο.

Ακόμη, Ουρολόγος- επίσκεψη στο νοσοκομείο ανά δεκαπενθήμερο και Ψυχίατρος με επίσκεψη στο νοσοκομείο κάθε πρώτη και τελευταία Τρίτη κάθε μήνα. Επιπρόσθετα, Κλινικός Ψυχολόγος- κάθε Παρασκευή, Εργοθεραπευτής- κάθε Πέμπτη, Ειδικός Παθολόγος- κάθε Τρίτη, Φυσιοθεραπευτής- κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, και Καρδιολόγος- καθημερινά.

Επίσης, το Χημείο λειτουργεί καθημερινά και απογεύματα μέχρι τις 8.30 μ.μ και Σάββατο μέχρι τις 2.00 μ.μ, ενώ το Ακτινολογικό λειτουργεί επί 24ωρου βάσεως.

Ο κ. Παπαχριστοφή εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο προς το Υπουργείο Υγείας και τον ίδιο τον Υπουργό Μιχάλη Χατζηπαντέλα, όσο και προς τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας για την υλοποίηση των δεσμεύσεων τους και αναμένουν την υλοποίηση και του αιτήματος τους για επαναλειτουργία των θαλάμων εσωτερικών ασθενών το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα