ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μαζική η προσέλευση για τη διενέργεια rapid test στην Πέγεια και στο Mall στην Πάφο

02 Δεκεμβρίου 2020, 15:04

images

Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζεται στην Πέγεια η διενέργεια rapid test, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μαρίνο Λάμπρου, ο οποίος εκφράζει ικανοποίηση του για τη μαζική προσέλευση, ενώ κανονικά συνεχίζεται και η δειγματοληψία στο King`s Avenue Mall.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως η προσέλευση του κοινού είναι μαζική. Μέχρι στιγμής, συνέχισε, υποβλήθηκαν σε δειγματοληψία άνω των 150 δημοτών, ενώ χαρακτήρισε τα αποτελέσματα ενθαρρυντικά.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Πέγειας ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της Τοπικής Αρχής για τη διενέργεια για 2η φορά rapid test στον Δήμο Πέγειας. Ο κ. Λάμπρου σημείωσε πως η δειγματοληψία που ξεκίνησε στις 10:30 στην Πλατεία της Βρύσης Πεγειώτισσων στην Πέγεια θα ολοκληρωθεί στις 17:00 και κάλεσε τους δημότες να συνεχίσουν να δίνουν μαζικά το παρών τους σε μια προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας. Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Πέγειας, όσο μεγαλύτερη προσέλευση τόσο μεγαλύτερο θα είναι το δείγμα και καλύτερη η εικόνα.

Στο μεταξύ, χωρίς προβλήματα συνεχίζεται και η δειγματοληψία των rapid test στο King’s Avenue Mall που ξεκίνησε στις 09:30 και θα ολοκληρωθεί στις 17:00.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα με προτεραιότητα, σε όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

Σχετικά Άρθρα