ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μαζεύουν υπογραφές για ανάκληση διορισμού Δρ Αγαθαγγέλου

25 Ιουλίου 2022, 14:02

images

Υπογραφές για την ανάκληση διορισμού του Πέτρου Αγαθαγγέλου στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΥ μαζεύει η Κοινωνική Συμμαχία.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, στο πλαίσιο των μέτρων τα οποία αποφάσισε η Κοινωνική Συμμαχία για εφαρμογή του ΓεΣΥ, έχει προχωρήσει στη διεξαγωγή διαδικτυακής συλλογής υπογραφών από πολίτες με στόχο της ανάκληση της απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμό του προέδρου του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Πέτρου Αγαθαγγέλου στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).

Η Κοινωνική Συμμαχία για την εφαρμογή του ΓεΣΥ αποτελούμενη από 14 οργανώσεις, καλεί όλους τους πολίτες όπως υπογράψουν και συμβάλουν με τη δική τους υπογραφή στην ανάκληση της πιο πάνω απόφασης.

Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 128 υπογραφές, καθώς ο αριθμός αυτός αυξάνεται διαρκώς, και τελικός στόχος είναι να φθάσει τις 200 υπογραφές.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να υπογράψουν το ψήφισμα της Κοινωνικής Συμμαχίας, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/a_e_proedros_tes_kupriakes_demokratias_anaklese_diorismou_proedrou_pis_se_dioiketiko_sumboulio_oau/?cBLhhtb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1597455-anaklese_diorismou_proedrou_pis_se_dioiketiko_sumboulio_oau&utm_term=cBLhhtb%2Bel

Σχετικά Άρθρα