ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Μ. Κεραυνός: Δήλωση στήριξης προς τον ΟΚΥπΥ

31 Μαρτίου 2023, 12:55

images

Τη στήριξη και πρόθεση ενίσχυσης του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εξέφρασε ο υπουργός οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, κατά τη σημερινή του συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΥπΥ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κεραυνός ανέφερε ότι η συνάντηση αυτή είναι εθιμοτυπική με σκοπό να ακούσει τα θέματα που απασχολούν τον ΟΚΥπΥ.

Σημείωσε ότι «ο ΟΚΥπΥ είναι βασικός πυλώνας του συστήματος υγείας, πρέπει να είναι γερός, στερεός, αποδοτικός και για αυτό όλοι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ενισχύσουμε αυτόν τον σημαντικό πυλώνα».

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΚΥπΥ, Κύπρος Σταυρίδης, καλωσόρισε τον υπουργό και το επιτελείο του στον ΟΚΥπΥ.

Όπως δήλωσε ο κ. Σταυρίδης, «έχουμε ετοιμάσει μία παρουσίαση με όλα τα θέματα, τις προτεραιότητες μας και τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας του οργανισμού», προσθέτοντας ότι «προχωρούμε προς ολοταχώς προς τους στόχους μας».

Εξέφρασε, επίσης, ευχαρίστηση για τις δηλώσεις του υπουργού, σημειώνοντας ότι ο ΟΚΥπΥ έχει πάντα τη στήριξη του υπουργείου οικονομικών.

«Πάντα ακούμε το υπουργείο οικονομικών γιατί είναι από τους σοβαρότερους καθοδηγητές και υποστηρικτές μας. Προσβλέπω σε μία εποικοδομητική συνάντηση», κατέληξε.

Της Ουρανίας Στυλιανού


Σχετικά Άρθρα