ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Λειτουργία του Κέντρου Ενηλίκων Έμπας

25 Οκτωβρίου 2022, 10:15

images

To Koινωνικό Εθελοντικό Σωματείο Έμπας σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Έμπας ανακοινώνουν την έναρξη του Κέντρου Ενηλίκων στην οδό Αριάδνης σε εθελοντική βάση και με γνώμονα την κοινωνική προσφορά.

Σύμφωνα ανακοίνωση της προέδρου του Σωματείου Χρύσω Παναγιώτου Τσελεπή το Κοινωνικό Εθελοντικό Σωματείο Έμπας ξεκίνησε και θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα Τρίτη και Πέμπτη από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 11.00.

Στο Κέντρο Ενηλίκων θα παρέχεται, όπως αναφέρεται, η δυνατότητα σε άτομα τρίτης ηλικίας να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τις ώρες τους, συμμετέχοντας σε μια σειρά δραστηριοτήτων, με στόχο την αξιοποίηση των δεξιοτήτων τους, την κοινωνικοποίηση τους και την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνία.

Όπως σημειώνει η πρόεδρος, μέλη στο Κέντρο Ενηλίκων μπορούν να εγγραφούν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους με συνεισφορά 10 ευρώ ετησίως. Στο Κέντρο Ενηλίκων, προσθέτει, θα προσφέρονται ευκαιρίες για απασχόληση σε χειροτεχνία, γυμναστική, χορωδία, χορό, μαγειρική, συνταγές, συζητήσεις και ομιλίες κοινωνικού περιεχομένου, επισκέψεις/ εκδρομές και άλλα ενδιαφέροντα.

Επίσης θα παρέχονται Νοσηλευτικές υπηρεσίες μια φορά τον μήνα, όπως μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, έλεγχος σακχάρου, και Νοσηλευτική Συμβουλευτική κ.ά.

Σχετικά Άρθρα