ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης για Covid-19 από Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

01 Δεκεμβρίου 2020, 14:11

images

Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης για θέματα Covid-19 λειτουργεί το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών, και ειδικότερα υπό τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει σήμερα η κυπριακή κοινωνία. Το Κέντρο θα παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών για θέματα που σχετίζονται με τον Covid-19 και άπτονται των αρμοδιοτήτων του συνόλου της Κυβέρνησης.

Σκοπός του ΚΤΕ είναι να προσφέρει στο κοινό άμεση, έγκυρη και σφαιρική πληροφόρηση – γενικής φύσεως - αναφορικά στα μέτρα για διαχείριση της πανδημίας Covid-19 (περιοριστικά μέτρα, διατάγματα, προγράμματα στήριξης, ταξιδιωτικές οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές, υγειονομικά πρωτόκολλα για εργασιακούς χώρους κ.α.). Διευκρινίζεται ότι η χρήση του ΚΤΕ από το κοινό περιορίζεται σε θέματα σχετικά με την πανδημία.

Η εν λόγω υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στους πολίτες από τις 08:00 πμ μέχρι και τις 20:00 μμ, Δευτέρα με Κυριακή, ως ακολούθως:

Από κυπριακό αριθμό: 1474
Από αριθμό εξωτερικού: +357 22 285757
Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: covid19@dmrid.gov.cy

Σε περίπτωση που χρειάζονται επιπρόσθετες διευκρινήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα τυγχάνουν διαχείρισης εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Σχετικά Άρθρα