ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Καθυστέρηση μίας ώρας στους εμβολιασμούς στο Κέντρο στο λιμάνι Λάρνακας

07 Μαΐου 2021, 12:37

images

Καθυστέρηση μίας και πλέον ώρας, παρατηρήθηκε το πρωί στη ροή των ραντεβού στο Εμβολιαστικό Κέντρο στο λιμάνι της Λάρνακας λόγω προβλήματος με τα προσωπικά δεδομένα ατόμων, που συγκεντρώθηκαν για να εμβολιαστούν, καθώς υπήρξαν διαμαρτυρίες από πολίτες για την αναφώνηση του ονοματεπώνυμου και αριθμού ταυτότητας από τους εντεταλμένους υπαλλήλους.

Το Εμβολιαστικό Κέντρο άνοιξε στις 08.00 και θα λειτουργεί μέχρι τις 17.15, ενώ σήμερα αναμένεται να κάνουν το εμβόλιο δύο περίπου χιλιάδες άτομα.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν στο Εμβολιαστικό Κέντρο, οι Λειτουργοί έψαχναν τρόπο αποτελεσματικής επίλυσης του.

Σημειώνεται ότι στον χώρο κλήθηκε η Αστυνομία και επιτόπου έφθασαν αρκετοί αστυνομικοί για αποτροπή τυχόν επεισοδίων μεταξύ των συγκεντρωμένων.

Εξάλλου ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως μέλη της Δύναμης μετέβησαν το πρωί στη περιοχή του εμβολιαστικού Κέντρου που υπάρχει στο λιμάνι της Λάρνακας «μετά που ειδοποιηθήκαμε από τους Λειτουργούς του Κέντρου, για αποτροπή τυχόν επεισοδίων και για να δοθούν οι κατάλληλες συστάσεις στα άτομα που συγκεντρώθηκαν στο χώρο, προκειμένου να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις».

Πρόσθεσε ότι «οι πληροφορίες που είχαμε ήταν ότι δεν δημιουργήθηκε οποιοδήποτε σοβαρό επεισόδιο απλά η Αστυνομία μετέβη στο χώρο καθαρά για προληπτικούς σκοπούς».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Ανδρέου είπε πως «οι Λειτουργοί στο Κέντρο που κάνουν τους εμβολιασμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία επειδή είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα άτομα, που ανέμεναν να εμβολιαστούν. Είχαμε μεταβεί στο χώρο καθαρά για προληπτικούς λόγους».

Σχετικά Άρθρα