ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ημερίδα για τις νέες εξελίξεις στην καρδιοχειρουργική

02 Οκτωβρίου 2023, 21:17

images

Οι τρέχουσες πρακτικές και οι νέες στον τομέα της καρδιοχειρουργικής, παρουσιάστηκαν στην Ημερίδα Καρδιοχειρουργικής, που διοργανώθηκαν από την Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ, στη ΓΝ Λευκωσίας, παρευρέθηκαν κορυφαίοι καρδιοχειρουργοί, ειδικοί στην καρδιαγγειακή χειρουργική, και άλλοι επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν επιστημονικές μελέτες, να συζητήσουν τις τελευταίες του τομέα και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη φροντίδα. ασθενείς με καρδιακά προβλήματα».

Μεταξύ άλλων στην Ημερίδα παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση παθήσεων μιτροειδούς βαλβίδας τη χειρουργική αντιμετώπιση κολπικής μαρμαρυγής, την αντιμετώπιση παθήσεων αορτικής βαλβίδας, τη χειρουργική αντιμετώπιση της καρδιακής ανεπάρκειας και την αντιμετώπιση της ενδοκαρδίτιδας.

Η Ημερίδα Καρδιοχειρουργικής, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΟΚΥπΥ, για συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας του Οργανισμού, με στόχο τη φροντίδα των υπηρεσιών υγείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα