ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Hλεκτρική συσκευή προκάλεσε φωτιά σε διαμέρισμα στο Γέρι

19 September 2023, 09:20

images

Στην κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα στο Γέρι, η οποία προκλήθηκε από ηλεκτρική συσκευή, αλλά και πυρκαγιάς σε όχημα στην Πέγεια, κλήθηκε μεταξύ άλλων η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ του εκπροσώπου Τύπου της ΠΥ Ανδρέα Κεττή, στις 13:38 χθες το μεσημέρι η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο δεύτερο όροφο, στο Γέρι. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και σύμφωνα με τον κ. Κεττή η πυρκαγιά  ήταν σε ρουχισμό σε αποθηκευτικό χώρο.

Την ώρα της πυρκαγιάς οι ένοικοι απουσίαζαν και η αιτία εντοπίστηκε σε πρόβλημα που παρουσίασε ηλεκτρική συσκευή.

Στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο όχημα σταθμευμένο εντός εγκατάστασης πλυντηρίου οχημάτων σε πρατήριο καυσίμων στη Πέγεια.

Η ΠΥ ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα και το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, θα ακολουθήσει διερεύνηση του περιστατικού σήμερα.

Επίσης πέντε λεπτά μετά τις 11.00 χθες το βράδυ υπήρξε ανταπόκριση σε πυρκαγιά έκτασης περίπου δύο εκταρίων, που έκαψε ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και σωρούς από άχρηστα υλικά σε λοφώδη περιοχή στην Καλλιθέα στο Δάλι.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο 45 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε συνολικά σε 24 περιστατικά - 17 πυρκαγιές και 7 Ειδικές Εξυπηρετήσεις.

Σχετικά Άρθρα