ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Ευχαριστήρια δήλωση βασιλιά Καρόλου για τις ευχές

11 Φεβρουαρίου 2024, 17:42

images

Την πρώτη αναφορά στην υγεία του έπειτα από τη διάγνωση με καρκίνο έκανε ο βασιλιάς Κάρολος, εκδίδοντας ευχαριστήρια δήλωση για όσους του έχουν στείλει ευχές για ανάρρωση.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις καλές ευχές που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Όπως όλοι όσοι έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο θα ξέρουν, τέτοιες καλές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση", ανέφερε ο 75χρονος μονάρχης στη δήλωση που εξέδωσε από το Σάντριγχαμ.

Συμπλήρωσε ότι είναι εξίσου ενθαρρυντικό ότι η ανακοίνωση της διάγνωσής του έχει συμβάλει στην προώθηση της δημόσιας κατανόησης για τη νόσο και έχει «ρίξει ένα φως» στους οργανισμούς που υποστηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους στο Ην. Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.

Η αναφορά αυτή έρχεται μετά τα στοιχεία που δείχνουν μεγάλη αύξηση στις αναζητήσεις περί προληπτικών εξετάσεων για καρκίνο στο διαδίκτυο στη Βρετανία.

Όπως καταλήγει η δήλωση του Καρόλου, ο θαυμασμός που έτρεφε σε όλη του τη ζωή για την «άοκνη φροντίδα και αφοσίωση» αυτών των οργανισμών έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, ως αποτέλεσμα της δικής του εμπειρίας.

Σχετικά Άρθρα