ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εταιρείες στηρίζουν το έργο κοινωφελών οργανισμών

01 Αυγούστου 2023, 09:18

images

Μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αναπτύσσουν ταυτόχρονα αξιοσημείωτη κοινωνική δράση προς ενίσχυση του έργου κοινωφελών οργανισμών.

Η Deloitte Κύπρου αναφέρει σε δελτίο Τύπου ότι προχώρησε στην εκ νέου ανακαίνιση του χώρου αναμονής του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση των συνθηκών αναμονής του μεγάλου αριθμού ασθενών και των συγγενών τους, που φιλοξενούνται καθημερινά και για αρκετές ώρες της ημέρας. 

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Deloitte Κύπρου, Πιερής Μάρκου, δήλωσε ότι «είναι προτεραιότητά μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο που επιτελεί το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου. Δημιουργώντας έναν ευχάριστο και άνετο χώρο αναμονής, επιθυμούμε να συμβάλουμε στην ευημερία και ηρεμία όλων όσοι βρίσκονται στον χώρο». 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης, ευχαρίστησε θερμά τη Deloitte για τη στήριξή της και υπογράμμισε τη σημασία της συνεισφοράς των επιχειρήσεων και οικονομικών μονάδων που μπορούν να συμβάλουν με αυτόν τον τρόπο στο έργο του Ογκολογικού Κέντρου.

Παράλληλα, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την εταιρεία ΙΚΕΑ, για την πραγματοποίηση της ευχής ενός μικρού αγοριού που φροντίζει ο Σύνδεσμος, για να έχει το δικό του υπνοδωμάτιο.

Εξάλλου, η Columbia Shipmanagement Cyprus με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρέχει βοήθεια στο τμήμα νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού δωρίζοντας πρόσφατα το μόνιτορ ασθενούς για ECGM SpO2, IBP, θερμοκρασία και αναπνοή.

Όπως σημειώνεται η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει στο νοσοκομείο τον εξειδικευμένο σωτήριο εξοπλισμό που θα μπορέσει να βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό κατά την άμεση παρέμβαση στις πρώτες κρίσιμες εβδομάδες της ζωής ενός νεογνού.

Σχετικά Άρθρα