ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επιστημονικό Συμπόσιο Μελανώματος του ΠΑΣΥΚΑΦ στη Λεμεσό

30 Νοεμβρίου 2023, 17:57

images

Με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση γιατρών, νοσηλευτών και επιστημόνων υγείας, πραγματοποιήθηκε, το περασμένο Σάββατο, στη Λεμεσό, Επιστημονικό Συμπόσιο του ΠΑΣΥΚΑΦ, με τίτλο «Enlightening the Future in Melanoma».

Σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΥΚΑΦ αναφέρει ότι, κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, κεντρικός ομιλητής του οποίου ήταν ο χειρούργος οφθαλμίατρος του νοσοκομείου Moorfields του Λονδίνου, Mandeep Sagoo, «καταξιωμένοι επιστήμονες παρουσίασαν τα τελευταία επιστημονικά ευρήματα σχετικά με τη διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις για το μελάνωμα».

«Το Επιστημονικό Συμπόσιο είχε ως στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των ιατρών, νοσηλευτών και επιστημόνων υγείας που ασχολούνται ή εξειδικεύονται στην έρευνα και αντιμετώπιση του μελανώματος, με απώτερο σκοπό την καλύτερη περίθαλψη των ατόμων με εμπειρία καρκίνου», προστίθεται.

Το Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε εις μνήμην του Μάριου Αργυρίου και χαιρετισμό απηύθυναν, εκ μέρους της οικογένειας, η μητέρα του, Σπυρούλα Αργυρίου και ο γλύπτης Φίλιππος Γιαπάνης.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ, Δρ Άννα Αχιλλεούδη, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λεμεσού, Δρ Μάριος Καραϊσκάκης, ο πρόεδρος της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κύπρου, Δρ Ανδρέας Κοντός και η πρόεδρος της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου, Δρ Μαργαρίτα Μαυρογένη.

Σχετικά Άρθρα