ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επί τάπητος οι ανάγκες των παιδιών στην Κύπρο

17 Νοεμβρίου 2023, 11:07

images

Η Εκτελεστική Διευθύντρια του "Hope For Children" CRC Policy Center, Άντρια Νεοκλέους, συζήτησε με την Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, σε συνάντηση που είχαν, για το έργο του οργανισμού και τις ανάγκες των παιδιών στην Κύπρο.

Σε δελτίο Τύπου του οργανισμού αναφέρεται πως η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προγράμματα που υλοποιεί το Hope For Children, με επίκεντρο τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας για παιδιά, τη διαχείριση περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης, τη στήριξη ανάδοχων οικογενειών, τη λειτουργία δομών για ασυνόδευτα παιδιά, μια 24ωρη γραμμή βοηθείας και εκπαιδευτικά προγράμματα στα σχολεία.

Συζητήθηκαν επίσης οι συγκεκριμένες ανάγκες των παιδιών στην Κύπρο, μαζί με τις δράσεις που μπορούν να αναληφθούν για τη βελτίωση της κατάστασής τους, αναφέρεται περαιτέρω, και προστίθεται ότι η Πρώτη Κυρία εξέφρασε τη στήριξή της προς το έργο του Hope For Children και τη δέσμευσή της να υποστηρίξει προσπάθειες για την ευημερία των παιδιών στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένων πρωτοβουλιών στα πλαίσια του θεσμού που εκπροσωπεί.

Από την πλευρά της, η κ. Νεοκλέους διαβεβαίωσε ότι ο οργανισμός θα συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω εξειδίκευση και διεύρυνση των υπηρεσιών του, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που χρειάζεται βοήθεια, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα