ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΔιαγνωστικάΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Επανήλθε με αλλαγές η Πύλη Εμβολιασμού

07 Μαΐου 2021, 12:12

images

Επανήλθε με αλλαγές από το πρωί της Παρασκευής η λειτουργία της Πύλης Εμβολιασμού Covid19, η οποία βρίσκεται από τις 07:30 στη διάθεση των πολιτών, για τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό τους.

Σύμφωνα με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, η Πύλη λειτουργεί από το πρωί κανονικά και συνοδεύεται με την προσθήκη μιας καινούργιας λειτουργικότητας, η οποία θέτει τους χρήστες σε σειρά αναμονής, δίδοντας τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να γνωρίζουν το χρόνο αναμονής, για να εξυπηρετηθούν.

Σημειώνεται πως η Πύλη Εμβολιασμού άνοιξε στις 07:30 και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 20:00, για τα άτομα ηλικίας 35 και 36 ετών.
Σε ανακοίνωσή του, το Υφυπουργείο Έρευνας εξηγεί πως η συγκεκριμένη προσθήκη έχει στόχο στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αποφυγή υπερφόρτωσης του συστήματος.

Μέχρι τις 08:45 εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι

Όπως σημειώνει παρόλο που στα πρώτα 35 λεπτά λειτουργίας της Πύλης διαφάνηκε ότι υπήρξαν θέματα ταχύτητας στην εξυπηρέτηση, στη συνέχεια και μέχρι τις 08:45 εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Η διαδικασία

Σύμφωνα με τη διαδικασία, υπάρχει πλέον αντίστροφη μέτρηση και σειρά προτεραιότητας για τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό για τον κάθε χρήστη και έτσι ο καθένας που επιθυμεί να διευθετήσει ραντεβού πρέπει να αναμένει τη σειρά του στο χρονικό περιθώριο που αναγράφεται στη σελίδα.

Σχετικά Άρθρα