ΙατροίΔιατροφολόγοιΑισθητικοίΝοσηλευτήριαΕξετάσειςΧημείαΦαρμακείαΓυμναστήριαΑσφάλειες

Εννέα σημεία για rapid tests στη Λάρνακα, τρία στην Αμμόχωστο

25 Φεβρουαρίου 2021, 08:41

images

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν σήμερα εννέα σημεία δειγματοληψίας και τρία στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα στη Λάρνακα οι δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 και σημεία θα λειτουργήσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Κοντού, στον προαύλιο χώρου του Δημοτικού Θεάτρου Λάρνακας, στην Εκκλησία Αποστόλου Βαρνάβα στην περιοχή Κρασιά, στην Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Αγίου Σάββα στα Λειβάδια, στο οίκημα του Σωματείου Ερμής Αραδίππου στην Αραδίππου, στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης) και στο οίκημα του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν επίσης από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στην Εκκλησία Τιμίου Προδρόμου (καινούργια εκκλησία) στη Δρομολαξιά ενώ από τις 09.30 το πρωί μέχρι τις 17.30 στην Πλατεία του Δημαρχείου Λευκάρων.

Στην επαρχία Αμμοχώστου τα τρία σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.30 μέχρι τις 17.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στο Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα και στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας.

Σχετικά Άρθρα